Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2022, 18:30
Čas čítania 0:24
Daniel Mikolášik

20 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

20 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP/J. David Ake
REFRESHER TOP FOTKY TÝŽDŇA
Uložiť Uložené

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Dua Lipa, ktorá veľkolepou šou v Bratislave roztancovala celé Tehelné pole, Stephen Curry oslavujúci titul NBA, otvorenie ruskej náhrady za McDonald’s či učitelia protestujúci za vyššie platy na Námestí SNP s veľavravnými transparentmi.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova.

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 20 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý vie sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP 20 fotiek týždňa.

Taliansky premiér Mario Draghi, rumunský prezident Klaus Iohannis a francúzsky prezident Emmanuel Macron počas návštevy ukrajinského mesta Irpiň neďaleko Kyjeva. (16. júna 2022)Dua Lipa na hudobnom festivale Lovestream na Národnom futbalovom štadióne v Bratislave. Účastníci držia plagát s nápisom Láska je láska pred budovou parlamentu počas sprievodu homosexuálov – dúhový pride vo Viedni. (11. júna 2022)Basketbalista Stephen Curry s cenou pre najužitočnejšieho hráča finále (MVP) oslavuje po výhre nad Bostonom Celtics v šiestom zápase finálovej série NBA. Basketbalisti Golden State Warriors sa stali víťazmi NBA sezóny 2021/2022. (16. júna 2022)
Zobraziť galériu
(20)
Domov
Zdieľať
Diskusia