Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2022, 17:29
Čas čítania 0:57
Jakub Paulík

Craig Ramsay zostáva trénerom slovenskej hokejovej reprezentácie

NEWS CRAIG RAMSAY HOKEJ SLOVENSKÁ HOKEJOVÁ REPREZENTÁCIA SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Spoluprácu s trénerom chváli aj Miroslav Šatan.

Dlhoročný tréner slovenských hokejistov Craig Ramsay podpísal predĺženie zmluvy so Slovenským zväzom ľadového hokeja, uvádza web hockeyslovakia. 71-ročný Craig Ramsay našich chlapcov trénuje už od roku 2017. Ako sám vraví, ponuku SZĽH nedokázal odmietnuť ani tentoraz, a tak sa upísal ako tréner aj na sezónu roku 2022/2023. Najväčším úspechom Ramsayho s našimi hokejistami bolo získanie bronzovej medaily na ZOH v Pekingu v roku 2022.

Anketa:
Tešíš sa, že Craig Ramsey bude aj naďalej trénovať slovenských hokejistov?
Áno.
Nie.
Áno.
99 %
292 Hlasov
Nie.
1 %
2 Hlasy

„Spolupráca s Craigom sa v posledných rokoch ukázala ako zmysluplná a úspešná. Craig má nielen rešpekt hráčov, ale aj našich fanúšikov a verejnosti. Nebolo nad čím premýšľať. Veľmi sa teším, že bude pokračovať pri našom národnom tíme. Dohodli sme sa na predĺžení zmluvy o ďalšiu sezónu s opciou na ročník 2023/24. Ak budú obe strany spokojné, je možnosť, že dohodu automaticky predĺžime,“ vyjadril sa k veci prezident SZĽH Miroslav Šatan.

Ramsay tvrdí, že jeho rodina a manželka za ním nemohli v poslednej sezóne pricestovať na Slovensko, čo bolo pre neho náročné. K podpísaniu zmluvy ho však motivoval zápas proti Fínsku z tohtoročných majstrovstiev.

„Som presvedčený, že sme ho mohli vyhrať. Urobili sme zopár drobných chýb. Poznám sa a vedel som, že keď príde za mnou Miro ohľadom ďalšej spolupráce, nedokážem povedať nie. Jednoducho som povedal áno. Manželka, deti ani moja blízka rodina neboli prekvapení, vedeli, že to nedokážem odmietnuť. Ani som nemohol, nedosiahol som bod, v ktorom by som svoju misiu v slovenskom hokeji mohol ukončiť. Chcem pokračovať v tom, čo sme začali,“ vyhlásil tréner Ramsay.

Domov
Zdieľať
Diskusia