Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2022, 11:14
Čas čítania 0:37
Jakub Paulík

Hlasovanie o farbe policajných áut sa skončilo. Výsledok bol tesný

ZAUJÍMAVOSTI POLÍCIA SR SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Za výhernú možnosť hlasovalo vyše 35-tisíc ľudí.

Slovenská polícia na Facebooku v stredu 8. júna spustila hlasovanie o novom dizajne policajných áut. Za trojicu možností mohla verejnosť hlasovať do polnoci 12. júna. Podľa reakcií na príspevku bolo hlasovanie tesné. Prvá možnosť získala zhruba 35-tisíc lajkov, druhá 34-tisíc srdiečok a tretia 29-tisíc cítim s vami reakcií.

Polícia.
Polícia. Zdroj: PZ SR

Polícia však zatiaľ nezverejnila oficiálne výsledky hlasovania, a tak môžeme iba predpokladať, že sa finálne rozhodne pre variant číslo jedna. Hlasovanie sme spustili aj na našom webe. Podľa vkusu čitateľov Refresheru však výherca skončil posledný a druhý variant získal najväčší počet hlasov. Zmena farieb vozidiel Policajného zboru SR je však len jednou z pripravovaných noviniek.

„Snažíme sa v rámci rozpočtových možností urobiť maximum. Súvisí s tým aj plánovaná reforma Policajného zboru, ktorá má cieliť nielen na zlepšenie personálnych možností a posilnenie regiónov, ale aj na to, aby boli lepšie platové podmienky pre zamestnancov. Chceme, aby bola pozícia policajta finančne atraktívnejšia,“ povedal nám v rozhovore minister vnútra Roman Mikulec.

Anketa:
Páči sa ti výherca, ktorý získal 35-tisíc lajkov?
Áno, veľmi.
Dá sa to.
Nie, nepáči.
Áno, veľmi.
27 %
362 Hlasov
Dá sa to.
42 %
556 Hlasov
Nie, nepáči.
31 %
421 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia