Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
1. júna 2022, 19:00
Čas čítania 0:53
Sponzorovaný obsah

Všímaš si na opačnom pohlaví chodidlá? Barbora nahodila sandále a išla hľadať odpoveď (Anketa)

MÓDA MÓDA MÓDA SLOVENSKÝCH A ČESKÝCH ULÍC STREETSTYLOVÁ MÓDA
Uložiť Uložené

Čo hovoria ľudia na jej nové chunky sandále od ECCO?

Teploty stúpajú a počas horúcich dní máš na výber z desiatok druhov letných topánok. Zostávaš verný teniskám alebo nahodíš espadrilky, sandále či šľapky? Barboru často vidíme v podpätkoch, no tentoraz dala na pohodlie a v nových sandáloch od ECCO sa vybrala do bratislavských ulíc zisťovať, aký majú názor na letnú obuv mladí Slováci.

Tentoraz sme neriešili, čo máš na sebe a koľko to stálo, ale či si všímaš na opačnom pohlaví chodidlá. Možno ťa to prekvapí, ale ľudí skôr zaujíma, čo máš obuté, nie dokonalá pedikúra zo salónu. Ženy však ocenili, keď sa muž stará o svoj zovňajšok, dokonca sa nájdu aj také, ktoré sa z dĺžky chodidla snažia vyčítať aj iné prednosti.

Ako to máš s letnými topánkami? Ideš si jednoduchosť, výrazné farby alebo si trúfneš aj na sandále s ponožkami? V ECCO nájdeš okrem tenisiek aj ľahkú obuv na horúce letné dni, ako napríklad žiarivomodré sandále, ktoré si vybrala aj Barbora. Pri tomto type obuvi by si mal obzvlášť dbať na kvalitu, pretože potrebuješ svoje nohy ochrániť pred rozpáleným asfaltom. 

vyber si letné topánky

Na dovolenke či festivale oceníš topánky, v ktorých dokážeš prechodiť celý deň či pretancovať celú noc. Letné modely od ECCO ťa ani v tejto situácii nesklamú. Ak si potrpíš na udržateľnosť, pozri sa na kolekciu Upcycled Leather, je vyrobená zo vzácnych koží, ktoré zvýšili v továrňach pri výrobe.

Domov
Zdieľať
Diskusia