Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2022, 17:22
Čas čítania 0:36
Jakub Paulík

Geissenovci a Richard Sulík boli spolu pred parlamentom aj na Devíne

ZAUJÍMAVOSTI GEISSENOVCI SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Našu krajinu navštívili úplne prvýkrát.

Slávna rodina Geissenovcov, ktorú Slováci poznajú z ich reality šou, je v súčasnosti na návšteve našej krajiny. Na letisku Carmen a Roberta Geissa s deťmi uvítala poslankyňa Janka Bittó Cigániková. „Geissenovci majú nabitý viacdenný program, veľa uvidia, zažijú a verím, že ukážu svetu krásy našej krajiny,“ napísala na Instagrame poslankyňa.

Neskôr si rodinu zobral na starosť minister hospodárstva Richard Sulík. Práve on Roberta a Carmen pozval na Slovensko ešte počas návštevy výstavy Expo v Dubaji. Podľa informácií TV JOJ sa rodina najprv išla navečerať do centra Bratislavy a na druhý deň sa boli pozrieť na Bratislavský hrad, parlament, ale aj na Devín. 

Na Slovensko si však neprišli vychutnať iba pôvab našej krajiny, ale aj natočiť jednu epizódu do reality šou, ktorá má v súčasnosti 20 sérií. Richard Sulík tvrdí, že marketingová hodnota jednej časti je zhruba 100 000 eur. Geissenovci sú na Slovensku po prvýkrát, no podľa ich doterajších skúseností sa im u nás páči.

Geissenovci.
Geissenovci. Zdroj: instagram.com/jankabittociganikova/
Geissenovci.
Geissenovci. Zdroj: instagram.com/jankabittociganikova/
Domov
Zdieľať
Diskusia