Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. mája 2022, 18:35
Čas čítania 0:49
Ivan Koribanič

VIDEO: Tomáš Tatar potvrdil účasť na MS vo Fínsku. Je tak prvým hráčom z NHL v tíme Craiga Ramsayho

VIDEO: Tomáš Tatar potvrdil účasť na MS vo Fínsku. Je tak prvým hráčom z NHL v tíme Craiga Ramsayho
Zdroj: Gettyimages/Elsa-Staff
ŠPORT HOKEJ MS 2022 V HOKEJI SLOVENSKO TOMÁŠ TATAR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

V uplynulej sezóne v NHL nazbieral 30 bodov za 15 gólov a 15 asistencií. To sa mu podarilo v 76 zápasoch.

Tomáš Tatar si na nadchádzajúcich MS v hokeji oblečie slovenský dres. Potvrdil to v rozhovore pre Hockeyslovakia. Stihnúť by dokonca mal aj zostávajúcu prípravu pred odletom do Fínska.

Hráč New Jersey je tak prvým hráčom z NHL, ktorý posilní tím Craiga Ramsayho. K tímu by sa mal pripojiť koncom tohto týždňa. Ak by to stihol, mohol by zasiahnuť aj do posledného prípravného zápasu proti Francúzsku. Skorší zápas proti Nórsku nestihne.

„Veľmi by som ho chcel stihnúť. Urobím maximum, aby som hral. Minimálne jeden duel by som si chcel zahrať pred šampionátom, keďže posledné tri v zámorí som vynechal. Rád by som sa trošku rozohral. Verím, že to vyjde a budem môcť zažiť skvelých slovenských fanúšikov v domácom prostredí,“ povedal Tatar.



V uplynulej sezóne v NHL nazbieral 30 bodov za 15 gólov a 15 asistencií. To sa mu podarilo v 76 zápasoch.

„Nikdy som sa netajil tým, že keď môžem ísť a som zdravý, rád prídem reprezentovať. Už asi 20 zápasov pred koncom sezóny som začal tušiť, že sa nám zrejme nepodarí prebojovať do play-off. Aj preto som začal premýšľať nad šampionátom. Chcel som prísť pomôcť tímu. Vždy je pre mňa veľkou cťou obliecť si reprezentačný dres. Majstrovstvá sveta sú výnimočný turnaj. Bude to skvelý zážitok,“ povedal Tatar v rozhovore pre hockeyslovakia.sk.

Domov
Zdieľať
Diskusia