Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2022, 18:55
Čas čítania 0:36
redakcia

ONLINE KVÍZ: Zvládol by si maturitu zo slovenčiny? Pripoj sa dnes o 19:00, súťažíš s reálnymi používateľmi, vyhrá ten najrýchlejší

REFRESHER KVÍZ
Uložiť Uložené

Si v hre o ročné predplatné Refresher+ v hodnote 59,99 €.

Trúfneš si zmerať sily s ostatnými čitateľmi Refresheru? V tomto online kvíze preveríme tvoje vedomosti zo školských čias a zistíš, ako by si zvládol maturitu zo slovenského jazyka.

Aby sme ti to ešte trocha viac skomplikovali, v kvíze môžeš súťažiť iba v určitom čase a s reálnymi používateľmi. Na výhru potrebuješ nielen uhádnuť správne odpovede, ale mať aj rýchle prsty. Tvojou odmenou bude ročné predplatné Refresheru, všetky benefity a prístup k prémiovému obsahu. 

Čo získaš? 
• Celoročné predplatné Refresheru v hodnote 59,99 €
• Neobmedzený prístup k zamknutým článkom
• Prístup k benefitom
• Čítanie bez reklám
• Zdieľanie článkov kamošom

Nastav si upozornenie na 19.00 h, nech nepremeškáš túto príležitosť, začíname presne, daj si pozor, ak sa pripojíš o minútku-dve neskôr, už sa k tomu nedostaneš. Nepotrebuješ predtým urobiť žiadne kroky navyše, súťažíš priamo v tomto článku. Čakajú ťa otázky z reálneho maturitného testu, ktorý majú žiaci za sebou, no aby to bolo fér, rok ti neprezradíme. 

Domov
Zdieľať
Diskusia