Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. apríla 2022, 8:50
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

VIDEO: Internet sa zabáva na Tomášovi Maštalírovi, ktorý v českom seriáli rapuje Yzomandiasovu skladbu Kawasaki

NEWS TOMÁŠ MAŠTALÍR
Uložiť Uložené

Tomáš Maštalír je jednou z hlavných postáv českého seriálu Chlap. V najnovšej časti si zarapoval známu skladbu od českého rapera Yzomandiasa.

Slovenský a český internet sa baví na krátkom videu, na ktorom herec Tomáš Maštalír rapuje skladbu Kawasaki od Yzomandiasa. Ide o krátky úryvok najnovšej časti seriálu Chlap, ktorý vysiela česká TV Nova.

Samotný seriál je českou adaptáciou talianskeho formátu, ktorý vysiela aj TV Markíza pod názvom Druhá šanca. Dej sa točí okolo primára, ktorý po vážnom zranení hlavy upadne na niekoľko rokov do kómy a stratí pamäť. Keď sa prebudí, v nemocnici zostane pracovať ako lekár a snaží sa usporiadať si myšlienky. 

Kým v Česku je hlavným hrdinom práve Maštalír, na Slovensku rovnakú postavu stvárňuje Ján Koleník. Keďže seriál má podobný scenár, aj Koleník už pred niekoľkými mesiacmi v televízii rapoval – cieľom bolo rozveseliť pacientku, ktorá je fanúšičkou rapovej hudby.

Maštalír predviedol skladbu so všetkými potrebnými gestami a intonáciou sa pokúsil čo najdôveryhodnejšie napodobniť Yzomandiasa, aj preto je pravdepodobne výsledok obzvlášť špecifický a v komentároch vzbudzuje vášne. Premiéra novej časti seriálu Chlap na TV Nova je vo štvrtok 21. apríla, zatiaľ je možné pozrieť si ju na platenej platforme Voyo. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SUPASPICYBOIS (@supaspicybois4.0)

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii news.
Domov
Zdieľať
Diskusia