Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. apríla 2022, 10:43
Čas čítania 1:13
Daniel Mikolášik

Cardi B si zrušila Twitter po tom, čo jej fanúšikovia vyčítali, že nebola na Grammy. Odkázala im, že ich nenávidí

Cardi B si zrušila Twitter po tom, čo jej fanúšikovia vyčítali, že nebola na Grammy. Odkázala im, že ich nenávidí
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
HUDBA CARDI B SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Okrem neúčasti na Grammy, kde bola tento rok s pesničkou Up nominovaná v kategórii najlepší rapový výkon, jej fanúšikovia vyčítali aj to, že je dlhšie obdobie hudobne neaktívna.

Cardi B si vymazala svoj profil na Twitteri, na ktorom mala viac ako 22 miliónov sledovateľov. Dôvodom bolo množstvo hejterských komentárov od fanúšikov, ktorí jej vyčítali, že nebola na nedeľnom odovzdávaní Grammy 2022. Raperku nahnevali predovšetkým negatívne reakcie, ktoré sa týkali aj jej detí, upozorňuje Complex.

Okrem neúčasti na Grammy, kde bola tento rok s pesničkou Up nominovaná v kategórii najlepší rapový výkon, jej fanúšikovia vyčítali aj to, že je dlhšie obdobie hudobne neaktívna.

Cardi B.
Cardi B. Zdroj: Getty Images/Rich Fury

Mnohí totiž očakávajú pokračovanie jej prvého štúdiového albumu Invasion of Privacy z roku 2018, ktorý je doposiaľ aj jej jediným albumom. Cardi B už niekoľkokrát avizovala ďalší hudobný projekt, no ten je stále v nedohľadne.

„Stavím sa, že tvoj syn by nechcel, aby si celý čas sedela na zadku, sľubovala fanúšikom hudbu, ale nič nevydávala,“ napísal jeden z komentujúcich na Twitteri. Raperka si nedávala servítku pred ústa a reagovala naňho slovami: „Dúfam, že tvoja mama zomrie.“

Po vlne kritiky od fanúšikov, na ktorú reagovala poväčšine urážkami a expresívnymi odpoveďami typu „vy**ľ mi ho“, sa rozhodla úplne odísť z platformy. Ešte pred deaktiváciou miliónového účtu napísala stanovisko, v ktorom hovorí, že odchádza, pretože sa snaží chrániť samu seba.

Odporúčané
Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom 9. apríla 2024, 19:30

„Vymazávam si svoj profil na Twitteri, pretože nenávidím túto skur**ne hlúpu fanúšikovskú základňu. Ťaháte do toho moje deti len preto, že ste si mysleli, že pôjdem na Grammy, ale ja to mám v pi**. Kedy som naznačila, že tam pôjdem? Už viac nemôžem, chcem chrániť samu seba,“ napísala v poslednom príspevku.

V živom vysielaní na Instagrame neskôr vysvetlila, že ju nahnevalo, ako sa k nej správajú jej vlastní fanúšikovia. Dodala, že nemala záujem ísť na Grammy, keď vedela, že aj tak nevyhrá, a nechcela sa vraj na odovzdávaní cien s pocitom prehry falošne usmievať na ľudí.

Raperka Cardi B.
Raperka Cardi B. Zdroj: TASR/AP
Domov
Zdieľať
Diskusia