Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2022, 7:40
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Slovák brutálne zavraždil manželku. Policajtom opísal, ako telo rozrezal pílou a časti rozhádzal pri ceste

NEWS POLÍCIA SR SÚDY
Uložiť Uložené

Tragickej udalosti predchádzala hádka.

TV Markíza zverejnila detaily brutálnej vraždy, ktorú údajne vykonal Slovak z Budče. Televízia má k dispozícii časti výpovede útočníka, ktorý sa so svojou manželkou najprv pohádal a potom ju škrtil, kým neprestala dýchať. Obzvlášť chladnokrvným spôsobom sa potom zbavil tela, ktoré najprv rozrezal nožom a elektrickou pílou. 

„Cestou sa zastavil na Čertovici, kde v tme vyhodil do nejakých kríkov nožík. Na jednom z odpočívadiel na Čertovici rozhodil časti tela z jedného vedra. Ďalšie časti zo zostávajúcich dvoch vedier vyhodil na odpočívadle pred obcou Hybe. Všetky tri vedrá vyhodil do kontajnera v Kežmarku,“ opísala sudkyňa Okresného súdu v Banskej Bystrici Eliška Šnajderová.

Motívom vraždy bola podľa sudkyne žiarlivosť, resp. údajná nevera obete. Muž mal premyslené aj udalosti po vražde, z telefónu manželky si písal s jej druhým nápadníkom a následne pred miesto jeho bydliska odviezol aj auto, ktoré používala. 

Sudkyňa nemôže muža odsúdiť len na základe priznania, policajti zároveň zatiaľ nenašli pozostatky podľa opisu obvineného. 

Polícia muža obvinila z obzvlášť závažného zločinu vraždy, ktorý bol úmyselne spáchaný na chránenej osobe. Mužovi zaň hrozí trest odňatia slobody na 20 až 25 rokov alebo doživotie. Momentálne je počas vyšetrovania vo väzbe.

Domov
Zdieľať
Diskusia