Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2022, 6:47
Čas čítania 1:12
Daniel Mikolášik

Spolupráca luxusných hodiniek Omega x Swatch pre nízku cenu spôsobila ošiaľ. Reselleri ich predávajú za 10-násobok

MÓDA HODINKY
Uložiť Uložené

Niektorí záujemcovia v USA čakali pred predajňou viac ako 22 hodín.

Predajne Swatch po celom svete zažili v sobotu hotové nákupné šialenstvo. Ošiaľ v predajniach od Londýna cez Ženevu, Hongkong až po Miami spôsobila nová kolekcia luxusných švajčiarskych hodiniek Omega x Swatch. Najbližšie k Slovensku sa prémiové hodinky za veľmi dostupnú cenu predávali v predajni vo Viedni.

Swatch x Omega
Zdroj: Swatch

Firmy totiž predstavili kolekciu jedenástich farebných vyhotovení Speedmaster Moonswatch s odkazom na vesmírne telesá vrátane Pluta s veľmi prijateľnou cenovkou 250 eur. Predaj kolekcie odštartoval v sobotu 26. marca a predajne Swatch boli celý deň preplnené záujemcami z celého sveta. 

Aj napriek tomu, že spoločnosť avizovala, že kolekcia Moonswatch nie je limitovaná edícia, tisíce ľudí sa nahrnuli do najbližších predajní Swatch, aby sa im ušiel aspoň jeden kus. V Ženeve dokonca hlásili zatknutia a v Londýne museli v dôsledku chaosu z nákupnej horúčky zatvoriť obchod.

Odporúčané
TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku TOP 10 luxusných švajčiarskych hodiniek z druhej ruky. Značky Rolex či Hublot môžeš mať aj bez toho, aby si predal obličku 23. apríla 2024, 11:00

Niektorí záujemcovia v USA čakali pred predajňou viac ako 22 hodín, aby si kúpili (ne)limitované hodinky, ktoré sa aktuálne na resellerských a aukčných portáloch v rámci sekundárneho trhu predávajú za 10-násobok pôvodnej ceny, informuje Hypebeast.

Po sociálnych sieťach aktuálne kolujú videá zo sobotňajšieho predaja z rôznych kútov sveta, ktoré zaznamenávajú nákupný ošiaľ z kolekcie Omega x Swatch, niekoľko desiatok metrov dlhé rady, kempovacie príslušenstvo záujemcov, ktorí spali pred predajňami, či preplnené nákupné centrá.

Hlavným lákadlom hodiniek je spojenie materiálu Swatch Bioceramic s kľúčovými vzhľadovými prvkami Omega Speedmaster Moonwatch. Ide o asymetrické puzdro, charakteristické ciferníky aj pomerne nenápadnú bodku nad deväťdesiatkou na stupnici tachymetra. 

Viac podrobných informácií vrátane parametrov hodiniek nájdeš na webe Swatch

Swatch x Omega
Zdroj: Swatch
Domov
Zdieľať
Diskusia