Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2022, 10:47
Čas čítania 0:38
Jakub Paulík

Vášnivé vzťahy a noví sexi študenti. 5. séria Elite sa začína na Netflixe už v apríli

Vášnivé vzťahy a noví sexi študenti. 5. séria Elite sa začína na Netflixe už v apríli
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ELITE NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložiť Uložené

Všetky časti budú dostupné od 8. apríla.

Krimiseriál Elite láka svojich stálych fanúšikov krátkou upútavkou na 5. sériu v poradí, v ktorej uvidíme niekoľko nových postáv. Teaser s názvom Break Free ukazuje jednotlivých hrdinov a ich túžbu odtrhnúť sa od viacerých spoločenských noriem, ktoré ich rôznymi spôsobmi obmedzujú.

Nová séria by mala aj tentoraz priniesť kriminálnu zápletku, intrigy a vášnivé vzťahy medzi jednotlivými aktérmi. Podobne ako predošlé série, aj nová sa zrejme začne záhadným incidentom, ktorý sa budú hlavní hrdinovia pokúšať vyšetriť.

Zo starých postáv sa vráti Samuel (Itzan Escamilla), Rebeka (Claudira Salas), Omar (Omar Ayuso), Cayetana (Georgina Amoros), Mencia (Martina Cariddi), Ari (Carla Diaz), Patrick (Manu Rios), Benjamin (Diego Martin) a Phillipe (Pol Granch). Nováčikmi budú Sofia, Eric a Gonzalo, ktorých si zahrali Valentina Zenere, Adam Nourou a André Lamoglia.

Poslednú sériu Netflix na svojej streamovacej platforme spustil v júni minulého roka. 5. sériu budeme môcť sledovať od 8. apríla 2022.

V Refresheri ti každodenne prinášame aktuálne správy zo sveta. Viac noviniek nájdeš v našej sekcii News.
Domov
Zdieľať
Diskusia