Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
24. marca 2022, 11:36
Čas čítania 1:13
Adam Novosad

Conora McGregora zadržala írska polícia a zhabala mu luxusné Bentley za 170-tisíc eur. Obvinili ho z nebezpečnej jazdy

Conora McGregora zadržala írska polícia a zhabala mu luxusné Bentley za 170-tisíc eur. Obvinili ho z nebezpečnej jazdy
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
NEWS CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené

Bojovník sa podľa oficiálneho vyjadrenia presúval do posilňovne, keď ho zastavila policajná hliadka.

Conor McGregor sa opäť dostal do problémov so zákonom. V domovskom Dubline ho zadržali policajti, keď šoféroval svoje luxusné Bentley Continental GT, ale nerobil si ťažkú hlavu z dopravných predpisov. Do hľadáčika polície sa podľa zverejnených informácií dostal pre „nebezpečnú jazdu“, ktorá ohrozovala ostatných účastníkov cestnej premávky, píše írsky The Independent.

The Independent informuje, že McGregor sedel vo svojom aute za viac ako 170-tisíc eur. Keď ho v írskom hlavnom meste zastavila polícia, na mieste ho zadržali a predviedli na policajnú stanicu. Luxusné auto mu dočasne zabavili priamo na mieste kontroly, ale neskôr dostal McGregor svoje Bentley od polície naspäť.

conor mcgregor
Zdroj: Instagram/Conor McGregor

McGregor sa v minulosti viackrát dostal do problémov s írskou políciou. Bojovník a najlepšie platený športovec sveta za rok 2021 sa na slobodu dostal po tom, čo na policajnej stanici po vznesení formálneho obvinenia za nebezpečnú jazdu zaplatil kauciu. Budúci mesiac by sa mal objaviť pred miestnym súdom v Blanchardstowne.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Za obvinenie z nebezpečnej jazdy hrozí McGregorovi maximálna pokuta do 5-tisíc eur, ale aj potenciálny šesťmesačný trest odňatia slobody. Je však málo pravdepodobné, že by McGregor nebol schopný zaplatiť pokutu, ktorú mu súd udelí, a tak sa zrejme pobytu vo väzení vyhne.

Incident s políciou potvrdil aj bojovníkov tím, podľa ktorého McGregor šoféroval svoje auto do posilňovne, keď ho zastavila polícia pre „údajné porušenie pravidiel cestnej premávky“. Na policajnej stanici potom podľa oficiálneho vyjadrenia absolvoval testy na prítomnosť alkoholu a drog v organizme s negatívnym výsledkom.

Írsky bojovník sa môže pochváliť pestrým registrom trestov, pretože na súde v roku 2019 vyšlo najavo, že ho už minimálne 18-krát odsúdili za prehrešky na cestách, ale aj za napadnutie a priestupky proti verejnému poriadku.

McGregor sa momentálne zdržiava vo svojom domovskom Dubline častejšie ako v minulosti, pretože sa pripravuje na svoj návrat do UFC. Veľa času trávi tréningom v posilňovni, do ktorej smeroval aj vo chvíli, keď ho zastavila polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia