Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. marca 2022 o 19:17
Čas čítania 0:39
Viktor Kniš

Šéf motorkárskeho gangu sa fotil s Putinom, teraz pomáha utečencom z Ukrajiny. Prihára mu, alebo už Rusom neverí, píše Naď

NEWS JAROSLAV NAĎ
Uložiť Uložené

Minister obrany Jaroslav Naď poukázal na to, ako sa Putinovi postavil chrbtom aj človek, ktorý ešte nedávno veril prokremeľskej propagande.

Minister obrany Jaroslav Naď na svojom facebookovom profile upozornil na to, ako prezident motorkárskeho klubu Noční vlci pomáha v rámci humanitárnej akcie utečencom z Ukrajiny. 

„Prezident proruského motorkárskeho klubu Noční vlci na Slovensku, ktorý údajne dlhodobo úzko spolupracoval s predstaviteľmi ruských spravodajských služieb v SR, Jozef Hambálek sa pochválil tým, že vraj išiel pomáhať vojnovým utečencom z Ukrajiny pred šialenou agresiou Putina,“ upozornil na Facebooku Naď. 

Naď zároveň upozornil, že Hambálek ešte pred útokom kládol vence s ruskými „diplomatmi“.

„Ten istý Hambálek sa v minulosti rád zúčastňoval na akciách so šéfom Nočných vlkov Ruska Zaldostanovom, inak kriminálnikom, teroristom a predstaviteľom ozbrojeného krídla Putinovej kliky. Ten istý Hambálek sa hrdí stretnutím so šialeným vojnovým štváčom Putinom (pozri priložené foto).“

Šéf rezortu obrany dedukuje, že propaganda Ruska o údajnej denacifikácii je taká nelogická, že jej už neverí ani Hambálek, alebo mu „prihára pod zadkom a snaží sa rýchlo prezliecť kabát“.

Naďa by v tejto súvislosti zaujímal názor Zaldostanova, ktorý ešte stále podporuje Putinovu agresiu na Ukrajine. 

Domov
Zdieľať
Diskusia