Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. marca 2022, 17:45
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

Mrazivý trailer odhaľuje finále seriálu Better Call Saul. Posledná séria bude extrémne napínavá

Mrazivý trailer odhaľuje finále seriálu Better Call Saul. Posledná séria bude extrémne napínavá
Zdroj: AMC
FILMY A SERIÁLY BETTER CALL SAUL
Uložiť Uložené

Televízna stanica AMC začne seriál vysielať už 18. apríla 2022.

Všetky série seriálu Better Call Saul od nás dostali v recenziách vysoké hodnotenia pohybujúce sa medzi 9 až 10/10. Spolu s divákmi z celého sveta sa tešíme na finálnu sériu, ktorá ma príbeh uzatvoriť.

Odporúčané
10 milovaných seriálov, ktoré sa končia v roku 2022 10 milovaných seriálov, ktoré sa končia v roku 2022 10. marca 2022, 19:30

Bude mať dokopy 13 epizód, z ktorých približne prvú polovicu začneme pozerať od 18. apríla 2022, keď televízna stanica AMC odvysiela prvé dve epizódy (následne každý pondelok dorazí nová). 23. mája si dá seriál pauzu a zvyšné časti začnú vysielať od 11. júla 2022. 

AMC na šiestu sériu vydalo vôbec prvý trailer. Je plný mrazivých a napínavých momentov, v ktorých ide hlavným postavám seriálu o život. Je jasné, že nie všetci prežijú udalosti poslednej série, a zvedaví sme aj na to, čo sa stane s niektorými postavami, ktoré sme v seriáli Breaking Bad nevideli a nikto ich ani nespomenul. Seriál Better Call Saul totiž ukazuje, čo sa stalo pred udalosťami seriálu Breaking Bad. 

Domov
Zdieľať
Diskusia