Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2022, 17:45
Čas čítania 1:30
Dominik Vetrák

Animovaný seriál The Boys: Diabolical ukazuje hrdinov na drogách zabíjajúcich nevinných

Animovaný seriál The Boys: Diabolical ukazuje hrdinov na drogách zabíjajúcich nevinných
Zdroj: Amazon Prime Video
FILMY A SERIÁLY THE BOYS PRESENTS: DIABOLICAL
Uložiť Uložené

Na Amazon Prime nájdeš krátky animovaný seriál, ktorý má hneď niekoľko úžasných epizód. Samozrejmosťou sú vizuálne vtipy, skvelá animácia a necenzurovaná brutalita.

Seriál The Boys od streamovacej služby Amazon Prime Video sa stal okamžite po premiére nesmierne populárnym. Zobrazoval svet, v ktorom majú superhrdinovia chyby, psychické problémy a nebránia sa ani tomu, aby zabíjali, len aby si uľahčili situáciu. Ale niektorí obyčajní ľudia toho mali už po krk a rozhodli sa im postaviť. Prvej sérii sme v recenzii udelili hodnotenie 8/10.

Tento rok bude premiérovať 3. séria, no ešte pred ňou nás tvorcovia potešili animovaným, antologickým seriálom, ktorého prvá séria má 8 epizód. Antologický seriál je taký, v ktorom na seba jednotlivé epizódy nenadväzujú a ani spolu nesúvisia. Namiesto toho rozprávajú unikátne príbehy (ako napríklad seriály Love, Death & Robots či Star Wars Visions). 

Odporúčané
The Batman je druhý najväčší kinofilm od roku 2020. Režisér prezradil, či bude Joker záporákom v pokračovaní The Batman je druhý najväčší kinofilm od roku 2020. Režisér prezradil, či bude Joker záporákom v pokračovaní 7. marca 2022, 15:30

The Boys Presents: Diabolical má osem epizód, z ktorých každá má 12 až 15 minút. Myslíme, že v každej jednej sú brutálne zábery zobrazujúce hrdinov či zloduchov rozrezaných na kusy či dobitých na nespoznanie. Hneď prvá epizóda je výnimočná, keď odkazuje na klasické animáky z dielne Looney Tunes, medzi ktoré sa zaraďuje napríklad Road Runner či Bugs Bunny.

Brutálne, zábavné a originálne rovnako ako The Boys

V týchto rozprávkach sa postavám nikdy nič nestalo, aj keď pri nich vybuchol dynamit. Prvá epizóda seriálu The Boys: Diabolical na to vtipne odkazuje, keď zobrazuje, ako by to vyzeralo v skutočnosti, keby sa diali takéto nebezpečné veci. Malé dieťa, ktoré ešte nevie ani chodiť, vystreľuje z očí smrteľné lúče a umierajú všetci naokolo.

The Boys: Diabolical
Zdroj: Amazon Prime Video

Ďalšia epizóda zase hovorí o tom, ako zamilovaný muž odmieta nechať svoju manželku umrieť, a tak z nej spraví monštrum. Poteší aj posledný diel s postavami Homelandera a Black Noira z hlavného seriálu, o ktorom tvorcovia povedali, že je súčasťou hlavného seriálu, a tak ho môžeš vnímať ako pohľad do minulosti týchto postáv. 

Všetky epizódy sú originálne a unikátne a minimálne päť z celkových ôsmich je úžasných. Rovnako ako hlavný seriál The Boys, aj tento animovaný s podtitulom Diabolical je veľmi brutálny a nič necenzuruje. Vzhľadom na jeho dĺžku ho zhltneš za jeden večer a dokonale ti pripomenie, ako veľmi ti už chýba hlavný seriál The Boys. 

The Boys: Diabolical
Zdroj: Amazon Prime Video

P. S.: V seriáli budeš počuť hlasy mnohých známych hercov vrátane toho, ktorý nahovoril postavy v seriáli Rick & Morty. Spoznáš možno aj hercov Kumaila Nanjianiho, Kevina Smitha, Kierana Culkina či Simona Pegga. Prvej sérii by sme udelili 8/10.

Domov
Zdieľať
Diskusia