Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. februára 2022, 19:39
Čas čítania 0:58
Ivan Koribanič

VIDEO: Obrovský krik a dlhý pád. Francúzska lyžiarka si pri páde roztrhla predný skrížený väz, zranený má aj stredný meniskus

VIDEO: Obrovský krik a dlhý pád. Francúzska lyžiarka si pri páde roztrhla predný skrížený väz, zranený má aj stredný meniskus
Zdroj: Reprofoto/Twitter.com
ŠPORT LYŽOVANIE ZIMNÉ OLYMPIJSKÉ HRY V PEKINGU 2022 ZJAZDOVÉ LYŽOVANIE ZOH 2022
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ceruttiovú zastavila až ochranná sieť. Neutíchajúci krik následne režisér televízneho prenosu stíšil a kamery sa venovali pretekárkam, ktoré čakali v cieli.

Francúzska lyžiarka Camille Ceruttiová musí predčasne skončiť na ZOH 2022 v Pekingu. Dôvodom je zranenie, ktoré utrpela počas zjazdu. Krátko po 1. medzičase spadla v rýchlosti vyše 80 km/h. Nasledoval niekoľko desiatok metrov dlhý pád.


Ten sprevádzali lyžiarkine výkriky od bolesti. Ceruttiovú zastavila až ochranná sieť. Neutíchajúci krik následne režisér televízneho prenosu stíšil a kamery sa venovali pretekárkam, ktoré čakali v cieli.

Preteky museli byť kvôli lyžiarkinmu ošetreniu prerušené. Následkom pádu si Ceruttiová roztrhla predný skrížený väz a takisto si poškodila stredný meniskus v pravom kolene. Po hospitalizácii ju čaká čo možno najskorší návrat do Francúzska.


Ceruttiovej pád nie je prvým na tohtoročných ZOH. Ešte počas obrovského slalomu, v ktorom skončila Petra Vlhová na 14. mieste, spadla tesne pred cieľom v druhom kole americká lyžiarka Nina O’Brienová.

Odporúčané
Praktický sprievodca výberom zjazdových lyží: ako si vybrať tie pravé Praktický sprievodca výberom zjazdových lyží: ako si vybrať tie pravé 28. februára 2024, 11:21

Tá narazila do poslednej bránky, následkom čoho sa jej skrížili lyže. Podobne ako Ceruttiová, aj ona po páde kričala od bolesti. Lekári ju niekoľko minút ošetrovali priamo v cieľových priestoroch. Pri páde utrpela zlomeninu ľavej nohy. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nina O'Brien (@nina_obrien)

Domov
Zdieľať
Diskusia