Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. februára 2022, 11:42
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Tom Holland chce natočiť spoločný film Spider-Mana s Daredevilom

Tom Holland chce natočiť spoločný film Spider-Mana s Daredevilom
Zdroj: Netflix/Marvel Studios/Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY DAREDEVIL SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Herec stvárňujúci Spider-Mana chce spolupracovať s Daredevilom, či už to bude seriál, alebo film. Za čo sa Holland ospravedlnil Andrewovi Garfieldovi?

Tom Holland sa rozprával s filmovým serverom The Hollywood Reporter o Uncharted a Spider-Man: No Way Home. Počas rozhovoru sa ho po prvýkrát opýtali na spoluprácu s Charliem Coxom, ktorý v seriáli Daredevil od Netflixu stvárnil hlavnú postavu. Daredevil sa objavil aj v krátkej scéne v Spider-Man: No Way Home a Holland si túto spoluprácu veľmi pochvaľoval. 

Holland prezradil, že miluje postavu Daredevila, rovnomenný seriál aj prácu herca Charlieho Coxa. Dúfa preto, že Spider-Man a Daredevil sa v budúcnosti stretnú a budú proti záporákom bojovať spoločne. Nemalo by to byť nič ťažké, keďže v komiksoch sa to stávalo často. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Spider-Man bol len začiatok. Doctor Strange v kinách ukáže legendárne staršie komiksové postavy Svet Marvelu: Spider-Man bol len začiatok. Doctor Strange v kinách ukáže legendárne staršie komiksové postavy 8. februára 2022, 12:30

Holland okrem toho priznal aj to, že sa pred natáčaním nového filmu Spider-Man: No Way Home ospravedlnil hercovi Andrewovi Garfieldovi, ktorý hral Spider-Mana pred ním v dvoch filmoch. Prípravu tretieho štúdio Sony zrušilo a postavu reštartovali pod vedením štúdia Marvel.

Holland tvrdí, že mu je ľúto, že Garfieldovi nezavolal skôr a neprebral to s ním. Nevie si predstaviť, že by mu niekto po jeho druhom filme o Spider-Manovi povedal, že končí a rolu si zahrá niekto iný. Bol by vraj zdevastovaný. Počas natáčania posledného filmu sa však spriatelili a dnes je všetko v poriadku.

Daredevil Spider-Man
Zdroj: Marvel Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia