Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. januára 2022, 14:05
Čas čítania 1:07
Adam Novosad

Škótsky turista dostal defekt, dušu mu vymenil Peter Sagan, ktorý náhodou prechádzal okolo. Najskôr ho Škót ani nespoznal

NEWS PETER SAGAN
Uložiť Uložené

Úsmevný príbeh sa odohral na Kanárskych ostrovoch, kde Sagan trénuje.

Škótsky turista Willie McColl sa vybral na dovolenku na Kanárske ostrovy, kde sa aj vo veku 63 rokov preháňal na bicykli. McCollovi však pred pár dňami neprialo šťastie, keď za jediný deň dostal tretí defekt, a tak len bezradne stál na kraji cesty a dúfal, že mu pomôže niektorý z okoloidúcich cyklistov, píše Road.cc.

Napokon ani netušil, že dušu mu vymenil samotný Peter Sagan. „Snažil som sa zastaviť takých mladých chlapcov, ktorí neváhali, pribehli za mnou a dušu mi vymenili,“ smeje sa škótsky turista. Priamo na mieste dokonca Sagana ani nespoznal, pretože podľa vlastných slov slovenský cyklista vyzerá oveľa mladšie, ako sa mu zdalo z fotografií na internete.

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Petra Sagana? Toto sú jeho najznámejšie výroky KVÍZ: Ako dobre poznáš Petra Sagana? Toto sú jeho najznámejšie výroky 15. júla 2022, 10:30

Skupinu cyklistov na čele so Saganom síce McColl nazval „títo mladí chlapci“, ale v skutočnosti šlo o profesionálnych jazdcov. Okrem Sagana si cesty na Kanárskych ostrovoch užíval aj Michael Gogl z tímu Alpecin-Fenix a jazdci z Bora-Hansgrohe a TotalEnergies.

Duša najskôr nešla nafúkať, ale ani to cyklistov neodradilo a z ničoho nič už mali v rukách novú, ktorú dôchodcovi ochotne venovali. Hoci spočiatku to môže znieť ako vymyslená historka, bezradnému 63-ročnému turistovi naozaj fúkal a vymieňal dušu trojnásobný majster sveta.

Až Michael Gogl turistovi po otázke, či naozaj jazdí pre tím Alpecin-Fenix, ukázal na Sagana so slovami, že to je slovenský cyklista. Prekvapený McColl si potom na pamiatku spravil so Saganom spoločnú selfie.

Domov
Zdieľať
Diskusia