Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 21:24
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

All of Us Are Dead je najnovší juhokórejský seriál. Stredoškoláci sa ocitnú v škole plnej zombíkov a polícia im to neverí

All of Us Are Dead je najnovší juhokórejský seriál. Stredoškoláci sa ocitnú v škole plnej zombíkov a polícia im to neverí
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ALL OF US ARE DEAD
Uložiť Uložené

The Silent Sea bolo veľkým sklamaním. Napraví juhokórejskú povesť na Netflixe zombie seriál z prostredia strednej školy?

Dej sa zameria na skupinu stredoškolákov, ktorí uviaznu v škole počas zombie apokalypsy. Z hercov sa predstavia prevažne mladé juhokórejské „pušky“, takže zrejme nikoho nespoznáš. Prvý trailer sľubuje množstvo akcie, preto sa nemusíš báť, že by šlo o nudnú, pomalú dialógovú bombu.

Odporúčané
Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? Čo pozerať v januári na Netflixe, HBO, Apple TV+ a ďalších streamingových platformách? 2. januára 2022, 10:30

Študenti budú so zombíkmi bojovať, ale určite sa nájdu aj momenty, keď to už psychicky nebudú zvládať. Zombíci však neostanú len v škole. Ako vidíš v upútavke, po tom, čo policajti študentom neveria, sa zombíci začnú rozširovať po celom meste a nakoniec katastrofa zrejme zasiahne celú krajinu. 

Celá prvá séria bude na Netflixe dostupná 28. januára. Tvorcovia All of Us Are Dead majú za sebou projekty ako napríklad Beethoven Virus či Intimate Strangers.

Domov
Zdieľať
Diskusia