Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. januára 2022, 8:01
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Julie je najhorší človek na svete. Chystá sa podviesť svojho muža, zničiť si rodinu, no aj tak sa pri myšlienke na sex usmieva

Julie je najhorší človek na svete. Chystá sa podviesť svojho muža, zničiť si rodinu, no aj tak sa pri myšlienke na sex usmieva
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY THE WORST PERSON IN THE WORLD
Uložiť Uložené

Dánska romantická dráma ohúrila kritikov a divákov po celom svete a teraz sa chystá na Slovensko.

Dánsky režisér Joachim Trier (Thelma, Oslo 31. august) sa po skvelej Thelme z roku 2017 hlási o slovo so snímkou The Worst Person in the World. Hlavnú rolu v nej hrá Renate Reinsve ako postava Julie, ktorá sa rada zoznamuje s novými ľuďmi a experimentuje. 

Odporúčané
10 najočakávanejších hier roka 2022 10 najočakávanejších hier roka 2022 2. januára 2022, 16:30

Najhorší človek na svete je chválenou romantickou drámou, ktorá v traileri pôsobí veľmi bolestivým, depresívnym, ale aj hravým a pútavým dojmom, keď autenticky zobrazuje vzťahy a milostné romániky v dobe, keď máme neuveriteľne veľa možností.

Snímka sa do kín dostane už začiatkom februára, no na Slovensku si zrejme počkáme o čosi dlhšie. Situácia v kinách je stále chaotická a distribútori ešte netušia, ako nastavia program na nasledujúce týždne.

Domov
Zdieľať
Diskusia