Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. decembra 2021, 17:30
Čas čítania 1:03
Richard Balog

Mestské bývanie v obkolesení zelene. Presne také sú nové byty v projekte Rezidencie Slávičie neďaleko Horského parku

Mestské bývanie v obkolesení zelene. Presne také sú nové byty v projekte Rezidencie Slávičie neďaleko Horského parku
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Nový rezidenčný projekt bude skolaudovaný už o niekoľko mesiacov. Ide o terasovito zasadené viladomy v svahovitom teréne, vďaka čomu vznikne uzavretý súkromný komplex.

V Bratislave vzniká ďalší unikátny projekt. Byty v Rezidencie Slávičie neďaleko Horského parku budú skolaudované už počas budúcoročnej jari a podľa dostupných vizualizácií ide o nadčasové viladomy terasovito zasadené do svahovitého pozemku, ktoré ukrývajú dvojizbové a štvorizbové byty s priestrannými terasami. To všetko v pokojnej a bezpečnej lokalite Starého Mesta v obkolesení zelene s vysokými stromami.

Jednotlivé typy bytov sú už teraz v predaji prostredníctvom realitnej kancelárie Svoboda & Williams. Ceny sa pohybujú v rozmedzí od 380 000 eur za menšie varianty s terasami po celom obvode až po 800 000 eur za veľkopodlažné bývania.

Pokoj v meste. Symfónia života.

Rezidencie Slávičie je uzavretý komplex, ktorý tvoria štyri rezidencie (Nachtigal, Slávik, Luscinia a Csalogány) so súkromnou príjazdovou cestou. Každá stavba má rovnaké rozvrhnutie – garáž v podzemí, tri byty na troch samostatných podlažiach a nebytový priestor na prvom poschodí. 

Elegantné terasovité zasadenie viladomov do svahu orientovaného na juh prináša nezameniteľné východy a západy slnka aj výhľad na mesto spoza množstva vysokých stromov. 

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Ako sme už načrtli, na výber sú dispozície dvojizbových a štvorizbových bytov, pričom existuje možnosť prepojiť jednotky na dvoch najvyšších podlažiach, vďaka čomu vznikne mezonet so súkromným vstupom výťahom. Byty sa predávajú v stave shell & core, čo umožňuje ich dokončenie do výsledného stavu podľa predstáv majiteľa. 

Lesný charakter okolitej krajiny vrátane Horského parku vzdialeného 5 minút chôdze i dostatočná vzdialenosť od hlavných dopravných ťahov mesta sú zárukou pokojného bývania, kde sa rýchly mestský život zaručene spomalí. Viac informácií o tomto výnimočnom projekte nájdeš na webových stránkach realitnej kancelárie Svoboda & Williams a Rezidencie Slávičie

Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(9)
Domov
Zdieľať
Diskusia