Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2021, 15:17
Čas čítania 0:47
Daniel Mikolášik

Marcel Forgáč po vyhrážkach smrťou končí s Facebookom: Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú paranoidní

OSOBNOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Podľa moderátora je Facebook miesto presýtené zlobou a lžou, nenávisťou a neprajnosťou, kde želajú smrť jemu aj jeho rodine.

Moderátor Marcel Forgáč, ktorý viac ako dva mesiace moderoval očkovaciu lotériu vo verejnoprávnej televízii, končí na Facebooku. Sociálnej sieti dáva zbohom po tom, čo mu viacerí používatelia po kontroverznej súťaži písali nenávistné komentáre a želali smrť jemu aj jeho deťom.

V statuse na Facebooku tvrdí, že ešte nevie, na ako dlho sa chce platformy vzdať, no zatiaľ plánuje sociálnu sieť vytesniť zo svojho života aspoň na pár mesiacov. Nevylučuje ani úplný koniec. Sieť sa podľa neho za posledných 10 rokov radikálne zmenila. Tvrdí, že ide o miesto presýtené zlobou a lžou, nenávisťou a neprajnosťou, ktoré ho desí a ubíja.

„Je to miesto technicky, graficky a strategicky prepracovanej nenávisti, miesto, kde ľudia s najnižšími kvalitami a donebavolajúce lži a výmysly žnú najviac ovácií. Toto miesto vysáva lásku,“ píše Forgáč, ktorý za moderovanie očkovacej lotérie zinkasoval 34-tisíc eur, hoci istý čas zvažoval, že s tým skončí.

„Moji najlepší kamaráti sa zbláznili, sú agresívni a paranoidní, veria vyfabrikovaným bludom. Oni, samozrejme, majú pocit, že som sa zbláznil ja, iste. Je to miesto, kde mi konkrétni ľudia s podobou a bydliskom želajú smrť, prípadne mojim deťom,“ pokračuje moderátor a odkazuje, aby ho ľudia tento rok na Vianoce namiesto označovania na Facebooku označovali na pohľadniciach.

Domov
Zdieľať
Diskusia