Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. decembra 2021, 20:06
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

VIDEO: Tom Holland roztomilo prerušil interview, aby si mohol vychutnať Zendayu prichádzajúcu v úchvatných šatách

NEWS SPIDER-MAN 3
Uložiť Uložené

Tom Holland na chvíľu odišiel od rozhovoru, aby sa mohol pozrieť na Zendayu na červenom koberci.

Za oceánom sa fanúšikovia budú môcť tešiť z nového Spider-Mana už o niekoľko dní, no diváci na Slovensku si na kinopremiéru musia počkať až do januára. Na slávnostnom červenom koberci sa v USA predstavili všetci hlavní predstavitelia filmu na čele s Tomom Hollandom a so Zendayou, ktorí vzbudili najväčšiu pozornosť.

Chodia spolu aj v skutočnom živote, a tak sa médiá nemohli nabažiť ich vzájomných reakcií. 

Tom Holland v jednej chvíli dával rozhovor pre magazín Entertainment Tonight, v ktorom rozprával o tom, ako sa rád vráti v novej trilógii a ako sa mu pozdával herecký výkon Florence Pugh, ktorú by chcel v novom Spider-Manovi.

Najväčší ošiaľ však na sociálnych sieťach spôsobil moment, keď Holland na pár sekúnd z ničoho nič prerušil interview, lebo začul krik fanúšikov, ktorý vyvolala Zendaya svojím príchodom na červený koberec. „To znie, akoby sa práve objavila Zendaya,“ skonštatoval.

Na chvíľu odbehol od novinárky, aby mal lepší výhľad, ale svoju priateľku sa mu zazrieť zrejme nepodarilo. „Už zašla, už vošla dnu,“ vysvetľoval po návrate pred kameru a mikrofón herec, na čom sa spoločne s reportérkou dobre zabávali.

Ošiaľu, ktorý za posledné roky spôsobil Spider-Man, podľa neho ťažko uveriť. „Môj agent je tu a práve sme sa rozprávali o tom, kedy mi prvýkrát zavolali a my sme si pomysleli, že možno sa naozaj môžeme dostať do tohto filmu,“ smial sa dojatý Holland.

Domov
Zdieľať
Diskusia