Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2013, 16:40
Čas čítania 0:00
PR správa

Bobble - ekologický a štýlový pitný režim

MÓDA
Uložiť Uložené

Všetci dobre vieme, že voda je nevyhnutnou súčasťou nášho života. Ak ste ešte stále neprišli na to, ako zabezpečiť pravidelný pitný režim pokračujte v čítaní, prišli na to veľmi efektívne tvorcovia bobble. Ak skombinujete lákavý dizajn s technológiou pria

Bobble - ekologický a štýlový pitný režim

Všetci dobre vieme, že voda je nevyhnutnou súčasťou nášho života. Ak ste ešte stále neprišli na to, ako zabezpečiť pravidelný pitný režim pokračujte v čítaní, prišli na to veľmi efektívne tvorcovia bobble. Ak skombinujete lákavý dizajn s technológiou priamej filtrácie a ohľadom na životné prostredie vznikne vám fľaša, ktorú budete chcieť mať stále pri sebe.

Bobble - ekologický a štýlový pitný režim

Tvary produktov bobble má na svedomí jeden z najúspešnejších dizajnérov súčasnosti Karim Rashid. Súčasťou mäkkého

plastového tela je uhlíkový filter, ktorý odstraňuje z vody nečistoty a chlór, čím zaručuje okamžite skvelú chuť. Fľašu si môžete kedykoľvek naplniť z vodovodu a rovnako rýchlo priamo pri pití filtrovať. A čo je na tom najlepšie? Vďaka bobble okrem svojej peňaženky šetríte životné prostredie, nezaťažujete ho zbytočným odpadom z plastových fliaš balenej vody a vlastníte dizajnovú vychytávku ktorej tvár môžete meniť s každým novým filtrom. Ten sa odporúča meniť po 150 litroch čo sú pri správnom dodržovaní pitného režimu asi 2 mesiace.

Bobble - ekologický a štýlový pitný režim

Novinkami v roku 2013 nie sú len nové farby ale aj fľaša bobble SPORT s objemom 0,75 litra, vyrobená z odolnejšieho materiálu ideálneho pre potreby športovcov a vyššiu záťaž pri športe. Bobble so silikónovým vrchnáčikom, ktorý sa vďaka pružnému pútku len tak nestratí a v neposlednej rade nepostrádateľné čistiace kefky a nádobka na ľad aby ste si letné dni užili ešte viac!

Bobble nájdete v eshope oficiálneho distributóra značky Keds na Slovensku Urbanlux.sk a v partnerských predajniach po celom Slovensku

Bobble - ekologický a štýlový pitný režim
Domov
Zdieľať
Diskusia