Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2021, 11:02
Čas čítania 0:30
Jakub Paulík

AKTUÁLNE: Lengvarský chce 3-týždňový lockdown aj pre zaočkovaných

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Pandemická situácia sa v našej krajine stále zhoršuje.

Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský považuje oddnes platiace prísnejšie opatrenia za nedostatočné. Z toho dôvodu navrhuje, aby 3-týždňový lockdown pre neočkovaných platil po novom pre každého, povedal na konferencii Vizionári.

Ak by toto opatrenie nezlepšilo situáciu, lockdown sa môže ďalej predlžovať. Podľa TV Markíza ďalej uviedol, že ak sa tvrdý lockdown zavedie už teraz, na Vianoce môžeme mať už miernejšie opatrenia. Všetko však záleží na tom, či sa začne pandemická situácia zlepšovať.

Odporúčané
Záujem o očkovanie je extrémne vysoký, hlási Nitra. Slovenské mestá zažívajú zvýšený záujem ľudí o vakcináciu Záujem o očkovanie je extrémne vysoký, hlási Nitra. Slovenské mestá zažívajú zvýšený záujem ľudí o vakcináciu 22. novembra 2021, 9:26

Návrh ministra Lengvarského potvrdzuje aj informácie Refresheru, podľa ktorých bude tento týždeň vláda mimoriadne rokovať o tvrdom lockdowne. Informácie nám potvrdili viaceré zdroje z vládnej koalície.

Situácia v slovenských nemocniciach sa každým dňom zhoršuje a nedávno sme prekročili hranicu 3 000 hospitalizovaných pacientov s ochorením covid-19. Vyše 82 % z nich tvoria osoby, ktoré nie sú plne zaočkované.

Domov
Zdieľať
Diskusia