Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2021, 12:47
Čas čítania 0:45
Ema Stanovská

Seriál Squid Game sa mohol skončiť úplne inak. Režisér prezradil, aký by bol alternatívny scenár

NEWS SQUID GAME
Uložiť Uložené

„Do úplného konca sme sa nevedeli rozhodnúť medzi dvomi rôznymi scenármi,“ prezradil režisér.

Režisér populárneho juhokórejského seriálu Squid Game Hwang Dong-hyuk v rozhovore pre Entertainment prezradil, že seriál mal mať v skutočnosti iný koniec. Informoval o tom Independent.

V závere deviatej epizódy sa Seong Gi-hun (hráč 456) rozhodol nenastúpiť na let za svojou dcérou, ale zostať v krajine, aby sa pomstil tým, ktorí navrhli smrtiacu hru. Tvorcovia seriálu však zvažovali iný koniec.

Odísť alebo ostať?

„Do úplného konca sme sa nevedeli rozhodnúť medzi dvomi rôznymi scenármi,“ prezradil režisér. „V prípade druhého, alternatívneho konca mal Gi-hun nastúpiť do lietadla a odísť.“ Dong-hyuk doplnil, že si kládli otázku, či je správne, aby odišiel za rodinou a šiel za vlastným šťastím. „Bolo by to naozaj v súlade s posolstvom, ktoré sme chceli týmto seriálom odovzdať? Zhodli sme sa, že nie – nebolo by to v súlade s týmto cieľom.“

„Otázka, na ktorú hľadáme v seriáli odpoveď, je, prečo sa svet dostal do takého stavu, v akom je dnes. Povedali sme si, že zodpovedať ju môžeme len vtedy, ak sa Gi-hun rozhodne ostať,“ ozrejmili tvorcovia.

Squid Game je najsledovanejším projektom Netflixu a odhaduje sa, že má hodnotu až 900 miliónov dolárov. Tvorcovia nedávno potvrdili, že pripravujú druhú sériu.

Odporúčané
Oficiálne: Squid Game bude mať 2. sériu! Oficiálne: Squid Game bude mať 2. sériu! 9. novembra 2021, 19:57
Domov
Zdieľať
Diskusia