Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. novembra 2021, 17:19
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Lekárka z Bystrice odhovárala pacientov od očkovania obrázkami na dverách. Vo veku 60 rokov zomrela na covid

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Najprv odrádzala od očkovania, neskôr sa sama nakazila a zomrela.

Obvodná lekárka z Banskej Bystrice mala na dverách nalepené obrázky zosmiešňujúce očkovanie. Odhovárala nimi pacientov od toho, aby sa dali zaočkovať. Podľa ženy, ktorá u nej bola na vyšetrení so svojou 80-ročnou tetou, jej doktorka vyčítala, že ju dala zaočkovať. Upozornila vraj aj na to, že do dvoch týždňov jej teta na následky vakcíny zomrie.

Ako informuje antihoaxová odnož Polície SR, lekárka zo stredného Slovenska sa po siedmich mesiacoch od tohto incidentu sama nakazila a v pondelok na následky koronavírusu zomrela vo veku 60 rokov.

Okres Banská Bystrica bude od budúceho týždňa podľa platného covid automatu „čierny“, teda v treťom stupni ohrozenia. Život reštaurácií, fitnescentier, športových klubov i ďalších prevádzok sa vracia po necelom roku do úplného lockdownu.


„Nemusí to trvať dlho. Pomôcť môže každý z vás, ak máte vo svojom okolí ľudí, ktorí stále váhajú s očkovaním, presvedčte ich. Máme všetky dôvody veriť vedcom a lekárom. Zachránime tak aj živobytie ľudí v službách. Doplácajú na to tí, ktorí boli zodpovední a nepodľahli klamstvám a dezinformáciám,“ reagoval podpredseda Banskobystrického samosprávneho kraja Ondrej Luntner.

Domov
Zdieľať
Diskusia