Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2021, 16:20
Čas čítania 1:17
Viktor Kniš

Skončíte horšie ako Kiska, povedal vraj Robert Fico prezidentke Čaputovej na stretnutí. Podrobnosti odhalil na chate s Bödörom

NEWS FICO A KALIŇÁK NA CHATE
Uložiť Uložené

Obsah stretnutia Roberta Fica a Zuzany Čaputovej verejnosti známy nebol, predseda Smeru sa však netajil tým, že bol na prezidentku tvrdý. Podrobnosti prezradil kamarátom z chaty, nevediac, že ho nahráva skrytá kamera.

Zuzana Čaputová ani Robert Fico verejnosti nikdy neprezradili, o čom sa rozprávali krátko predtým, ako prezidentka v parlamente predniesla správu o stave republiky. Šéf Smeru síce vo videu komentoval toto stretnutie a netajil sa tým, že bol k hlave štátu kritický, až teraz sa však dozvedáme, že sa jej údajne vyhrážal. Vyplýva to z nahrávky z chaty pri Leviciach. 

„A som aj povedal: ,Skončíte horšie ako Kiska‘,“ hovorí Fico na nahrávke podľa denníka Postoj. „,Ak nebudete robiť a pozerať sa na to, ako sa pozeráte vrátane iných vecí, skončíte.‘ Tak sme sa o tom veľa rozprávali, ale ona akože ničomu neverí, a že ona pokiaľ nebude mať právoplatné rozhodnutia súdov, tak nebude konať,“ pokračuje predseda Smeru.

Robert Fico v presvedčení, že ho nikto ďalší nepočuje, to hovorí Miroslavovi Bödörovi aj synovi Tibora Gašpara. O obsahu stretnutia prezidentky a predsedu Smeru sa verejnosť dozvedá vďaka videonahrávkam z chaty pri Leviciach, ktorú policajti monitorovali, lebo chceli nasnímať pytliakov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia