Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2021, 13:28
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Takto vyzerajú Deviants, bájne bytosti, proti ktorým budú bojovať Eternals v najnovšej marvelovke už o týždeň

Takto vyzerajú Deviants, bájne bytosti, proti ktorým budú bojovať Eternals v najnovšej marvelovke už o týždeň
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY ETERNALS
Uložiť Uložené

Eternals dorazí do našich kín už 4. novembra. Sleduj najnovšie zábery.

Eternals dorazia do kín už budúci štvrtok a Marvel postupne uvoľňuje jedno video za druhým. Na kanáli štúdia sa o Eternals cez videá dozvieš väčšinu podstatných informácií a uvidíš aj doteraz nevidené a akčné zábery. Jedným z posledných televíznych spotov určených na propagáciu je ten s názvom Evolve, v ktorom sledujeme hrdinov bojujúcich proti magickým bytostiam zvaným Deviants.

Odporúčané
KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? KOMENTÁR: Duna je film, ktorý si nesmieš stiahnuť. Prečo by si mal film podporiť v kine a ideálne v IMAX-e? 21. októbra 2021, 17:30

Práve kvôli nim sú Eternals na našej planéte už tisícky rokov. Nesmú zasahovať do našich bitiek a vojen, preto ani nikdy nepomohli Avengers. Avšak len čo sa objavia Deviants, Eternals sa musia spojiť. Tím tvorí 10 rôznych hrdinov s unikátnymi schopnosťami. Vo videu nižšie sa môžeš detailnejšie pozrieť na záporákov Deviants, o ktorých toho vieme stále veľmi málo.

Domov
Zdieľať
Diskusia