Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. októbra 2021, 8:30
Čas čítania 2:45
Dominik Vetrák

DC ukázalo svoje najočakávanejšie filmy v akčných traileroch. V roku 2022 ponúkne hneď niekoľko filmov a seriálov

DC ukázalo svoje najočakávanejšie filmy v akčných traileroch. V roku 2022 ponúkne hneď niekoľko filmov a seriálov
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DC
Uložiť Uložené

Pozri sa na najlepšie trailery, ktoré DC ukázalo na DC Fandome.

DC Fandom 2021 máme za sebou. Druhý ročník oslavy všetkého spojeného s DC (seriály, filmy, hry...) ponúkol nálož trailerov, videí zo zákulisí a rozhovorov s tvorcami.

Najdôležitejšie oznámenia si môžeš prečítať na týchto riadkoch, pričom samostatný priestor dostal skvelý trailer na The Batman od Roberta Pattinsona a režiséra Matta Reevesa a venovali sme sa aj videohrám Kill the Justice League a Gotham Knights. 

Odporúčané
Svet Marvelu: Venom a Spider-Man sa stretnú v MCU. Aká je budúcnosť postáv vzhľadom na koniec Venoma 2? Svet Marvelu: Venom a Spider-Man sa stretnú v MCU. Aká je budúcnosť postáv vzhľadom na koniec Venoma 2? 16. októbra 2021, 12:30

Jednou z hlavných hviezd DC Fandome bol Dwayne Johnson. Ten počas udalosti odhalil prvé zábery zo snímky Black Adam, komiksovky o antihrdinovi s rovnakým menom, ktorého The Rock plánoval hrať už viac ako 7 rokov. Black Adam je vo väčšine komiksov záporákom, prinajlepšom antihrdinom, ktorý si robí, čo chce, a sem-tam pritom pomôže hrdinom, zachráni nevinných a podobne.

Domov
Zdieľať
Diskusia