Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. októbra 2021, 21:30
Čas čítania 1:30
Dominik Vetrák

Suicide Squad chce zabiť Supermana a Batman je mŕtvy. DC odhalilo dva akciou nabité trailery na očakávané hry

Suicide Squad chce zabiť Supermana a Batman je mŕtvy. DC odhalilo dva akciou nabité trailery na očakávané hry
Zdroj: Warner Bros.
TECH GOTHAM KNIGHTS SUICIDE SQUAD: KILL THE JUSTICE LEAGUE
Uložiť Uložené

Batman, Suicide Squad, Justice League. Hry od DC vyzerajú famózne.

Po dlhom čase sa dočkáme batmanovskej hry. Aj keď za Batmana vlastne hrať nebudeme, na čo sa tešilo asi veľmi veľa hráčov. Gotham Knights je singleplayerová hra, v ktorej budeš hrať za jedného z Batmanových nástupcov, ktorými sú l Red Hood, Bat-Girl, Nightwing a Robin. Batman je totiž v tomto príbehu mŕtvy. Hru môžeš prejsť sám, ale aj v kooperácii s ďalšími tromi hráčmi.

Odporúčané
Svet Marvelu: Venom a Spider-Man sa stretnú v MCU. Aká je budúcnosť postáv vzhľadom na koniec Venoma 2? Svet Marvelu: Venom a Spider-Man sa stretnú v MCU. Aká je budúcnosť postáv vzhľadom na koniec Venoma 2? 16. októbra 2021, 12:30

Tí budú spoločne bojovať proti Court of Owls. Ide o tajnú skupinu piatich nebezpečných a vplyvných ľudí, ktorí ovplyvňovali Gotham spoza opony. Zvykli aj unášať deti cirkusantov, z ktorých sa snažili vycvičiť nájomných vrahov. Titul vytvárajú WB Montreal Games (Batman: Arkham Origins). Montreal Games vydajú svoju novú hru po 8 rokoch (ich predošlé projekty sa zrušili alebo reštartovali). 

Späť
Zdieľať
Diskusia