Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2021, 12:05
Čas čítania 1:41
Adam Novosad

Pomýlila si Plačková kolagén s kokaínom? Slovenský internet sa naďalej zabáva na najlepších memečkách z policajnej razie

NEWS ZUZANA STRAUSZ PLAČKOVÁ
Uložiť Uložené

Zuzana Plačková s manželom skončili v rukách polície za údajnú drogovú trestnú činnosť.

Zuzana Plačková spoločne s manželom skončila v rukách polície. Národná kriminálna agentúra známu influencerku zadržala v pondelok skoro ráno v jej dome v Miloslavove, pretože je podozrivá z toho, že s manželom patria do rozsiahlej organizovanej zločineckej skupiny, ktorá sa venuje obchodovaniu s drogami.

Prečo obvinili Zuzanu Plačkovú a ako je podľa NAKA zapojená do dílovania kokaínu, si prečítaš v tomto článku:

Odporúčané
Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky Plačková a René obchodovali s kokaínom, tvrdia policajti z NAKA. Odpočúvali ich, doma im našli 6 telefónov a cudzí občiansky 29. septembra 2021, 7:18

Samotná Plačková sa zatiaľ k svojmu zadržaniu nijak nevyjadrila, ale podľa televízie Markíza zasahovali policajti vo viacerých nehnuteľnostiach influencerky a v Hlohovci sa im podarilo zadržať šéfa údajnej zločineckej skupiny Miroslava Farkaša. Zatiaľ nie je jasné, z akých skutkov bude známa tvár obvinená.

Domov
Zdieľať
Diskusia