Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. septembra 2021, 8:57
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

VIDEO: Taliban nechal popravené telá visieť zo žeriavov v centre mesta. Kvapkala z nich krv a ľudí varovali, že dopadnú rovnako

VIDEO: Taliban nechal popravené telá visieť zo žeriavov v centre mesta. Kvapkala z nich krv a ľudí varovali, že dopadnú rovnako
Zdroj: Getty Images/Majid Saeedi
NEWS TALIBAN
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

V afganskom meste Herát sa Taliban rozhodol vrátiť k verejným popravám.

Taliban upozorňoval, že v Afganistane plánuje opätovne zaviesť tresty vo forme popravy aj amputácie. Extrémistické militantné hnutie, ktoré dnes v krajine vládne, splnilo svoje sľuby a v afganskom meste Herát dalo verejne popraviť viacero údajných únoscov, ktorých telá následne vystavilo na verejnosti visiace zo žeriavov, informuje Vice.

Na sociálnych sieťach sa objavili fotografie z Herátu, kde Taliban popravil štyroch mužov podozrivých z únosov. Mŕtve telá viseli zo žeriavov na križovatkách v centre mesta, pričom Taliban mužov pokryl odkazmi a nápismi, ktoré majú varovať ostatných, aby sa nepokúsili porušiť zákony, pretože skončia rovnako.

Domov
Zdieľať
Diskusia