Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. septembra 2021, 18:44
Čas čítania 1:01
Ema Stanovská

Záhadné úmrtie Gabby Petitovej vynieslo na svetlo ďalšie zmiznutie. Lauren Cho sa stratila na road tripe s bývalým priateľom

Záhadné úmrtie Gabby Petitovej vynieslo na svetlo ďalšie zmiznutie. Lauren Cho sa stratila na road tripe s bývalým priateľom
Zdroj: Specialized Investigations Division Yucca Valley
NEWS SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

Do pátrania sa zapojil tím vyšetrovateľov špecializujúcich sa na vraždy a podozrivé úmrtia.

Krátko po tom, čo internetom preletela správa o záhadnej smrti Gabby Petitovej, sa ukázalo, že podobný osud zrejme stretol aj 30-ročnú Lauren Cho. Jej rodina poprosila o rovnakú úroveň medializácie, akú dostala Gabby. Informovali o tom portály Independent a Buzzfeed.

Lauren z New Jersey žila v prestavanom autobuse v Morongo Valley v Kalifornii so svojím kamarátom a bývalým partnerom Codym Orellom. Podľa miestnych novín bola Lauren nespokojná so svojou prácou učiteľky hudby a rozhodla sa „nájsť nový začiatok“ – dala výpoveď a spolu s Orellom sa vydala na cestu z New Jersey  do kalifornskej Bombay Beach. Naposledy ju videli 28. júna v Yucca Valley v Kalifornii. 

Odišla bez mobilu, jedla aj vody

Podľa jej partnera sa Lauren jedného dňa nahnevala a odišla. Príčinu neprezradil. O dve hodiny už Orell volal políciu s tým, že jeho priateľka sa nevrátila a on ani jeho kamaráti ju nevedia nájsť. Pripomenul, že si nevzala mobil, jedlo ani vodu. „Vravela, že za niekým ide. Nepýtal som sa za kým a teraz to ľutujem,“ povedal pre miestne noviny.

Najnovšie sa do pátrania po nezvestnej Lauren zapojil tím vyšetrovateľov špecializujúcich sa na vraždy a podozrivé úmrtia. Facebooková stránka Missing Person: Lauren "El" Cho pravidelne zverejňuje nové informácie o vyšetrovaní.

Odporúčané
Slovenka Sarah hviezdi v LA: Kamoši odpadli z toho, že som stretla Travisa Scotta. Billie Eilish na mňa vyplazila jazyk Slovenka Sarah hviezdi v LA: Kamoši odpadli z toho, že som stretla Travisa Scotta. Billie Eilish na mňa vyplazila jazyk 17. februára 2024, 9:30

Médiá prípad prirovnávajú k záhadnej smrti Gabby Petitovej, pri ktorej sa špekuluje, že ju zavraždil jej priateľ Brian. Rodinní príslušníci Lauren na Facebooku napísali, že rozumejú, že „na prvý pohľad majú oba prípady určité podobnosti“. Upozornili však, že po bližšom preskúmaní nie sú vôbec rovnaké, a médiá poprosili, aby Lauren Cho dávali rovnaký priestor ako Gabby Petitovej.

Domov
Zdieľať
Diskusia