Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2021, 22:02
Čas čítania 0:47
Tímea Krauszová

Tretiu časť Fantastických zverov uvidíme už na jar 2022. Pokračovanie čarodejníckej ságy sa bude volať Dumbledorove tajomstvá

Tretiu časť Fantastických zverov uvidíme už na jar 2022. Pokračovanie čarodejníckej ságy sa bude volať Dumbledorove tajomstvá
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY FANTASTICKÉ ZVERY (SÉRIA) HARRY POTTER
Uložiť Uložené

Sériu režíruje David Yates, ktorý stál aj za réžiou posledných štyroch filmov čarodejníckej ságy o Harrym Potterovi.

Tretia časť série Fantastických zverov sa dostane na strieborné plátno už budúci rok. Warner Bros. to dnes oznámil na svojich sociálnych sieťach. Premiéra je naplánovaná na 15. apríla 2022 a film nesie podtitul Dumbledorove tajomstvá. 

Wingardium leviosa

Sériu režíruje David Yates, ktorý stál aj za réžiou posledných štyroch filmov čarodejníckej ságy o Harrym Potterovi. Môžeš sa tešiť na svoje obľúbené hlavné postavy: Eddie Redmayne sa vráti ako Mlok Scamander, Dan Fogler nás zrejme znovu rozosmeje v úlohe srdečného Jacoba Kowalského a uvidíme znovu aj sestry Tinu a Queenie Goldsteinové, ktoré stvárnia Katherine Waterston a Alison Sudol.

Najväčšou hereckou zmenou je Mads Mikkelsen v úlohe čarodejníka Gellerta Grindelwalda. Mikkelsen nahradil Johnnyho Deppa, ktorého štúdio Warner Bros. ešte minulý rok požiadalo, aby od produkcie odstúpil. Herec to oznámil na svojom Instagrame pár dní po tom, čo prehral súdny spor s britským denníkom The Sun.

Fantastické zvery: Dumbledorove tajomstvá mali mať pôvodne premiéru 21. novembra tohto roka, pre pandémiu ju však chceli presunúť až na júl 2022. Fanúšikov tak nepochybne poteší, že budú čakať o tri mesiace menej na rozuzlenie cliffhangeru z konca predošlej časti.

Domov
Zdieľať
Diskusia