Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2021, 7:37
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik TASR

Neznáma žena nahlásila bombu v Matovičovom dome. Polícia objekt prehľadala, išlo o planý poplach

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Totožnosť páchateľa polícia preveruje.

V dome ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) nahlásili v utorok popoludní bombu. Ako pre TASR potvrdila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová, išlo o planý poplach. Upozornil na to portál Noviny.sk.


„Môžeme potvrdiť, že polícia prijala oznámenie, že v objekte chránenej osoby mala byť umiestnená bomba. Prípad bol nahlásený písomne v ženskom rode,“ uviedla Linkešová s tým, že polícia ihneď zabezpečila priestor a vykonala pyrotechnickú prehliadku.

Objekt prehľadal aj služobný pes vycvičený na vyhľadávanie nástražných a výbušných systémov. „Krátko po 18.00 h sme opatrenia ukončili s negatívnym výsledkom,“ doplnila hovorkyňa.

Totožnosť pisateľa, respektíve oznamovateľa polícia naďalej preveruje. Páchateľovi v prípade preukázania viny v súlade s Trestným zákonom hrozí trest odňatia slobody na jeden až päť rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia