Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. septembra 2021, 21:44
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

What If? vyvrcholí spojením hrdinov z iných dimenzií. Uvidíme aj mladého Thora, Gamoru či Killmongera

What If? vyvrcholí spojením hrdinov z iných dimenzií. Uvidíme aj mladého Thora, Gamoru či Killmongera
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY WHAT IF?
Uložiť Uložené

Nový trailer ukazuje budúce epizódy a očakávanú tímovku.

What If? má za sebou 5 epizód a do konca ostávajú už len 4. Už o pár hodín odpremiéruje 6. diel s hrdinským Killmongerom, ktorý zachráni Tonyho Starka pred únosom z prvého dielu a tak možno zabráni vzniku Iron Mana.

Čo však uvidíme v ďalších 3 epizódach? V jednej z nich sa predstaví mladý Thor s Doctorom Strangeom a uvidíme aj Gamoru v špeciálnom brnení.

Odporúčané
Endgame, Civil War, Iron Man a Thor. Ktoré marvelácke filmy sú najlepšie a na ktoré by sme najradšej zabudli? Endgame, Civil War, Iron Man a Thor. Ktoré marvelácke filmy sú najlepšie a na ktoré by sme najradšej zabudli? 14. septembra 2021, 17:30

Nakoniec by sme si mali užiť aj spojenie viacerých hrdinov z rôznych dimenzií Multiverse v jeden tím, ktorý sa postaví veľkej hrozbe (pravdepodobne to bude Ego v podaní Kurta Russella).

Spojí ich zrejme Uatu, The Watcher, ktorý sleduje všetky alternatívne dimenzie, ale odmieta zasahovať do ich diania, a to aj v prípade, keď Doctor Strange zničil celý vesmír kvôli svojej milovanej. Vzhľadom na to si je ťažké predstaviť, že by The Watcher zasiahol do diania, takže sa postavy môžu spojiť aj inak, aj keď sa skôr spoliehame na pomoc od Watchera. 

Domov
Zdieľať
Diskusia