Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2021, 22:27
Čas čítania 1:14
Martin Adam Pavlík

Buchingerovi dva opasky nestačia, chce ešte tretí. Kozmovi posiela jasný odkaz

Buchingerovi dva opasky nestačia, chce ešte tretí. Kozmovi posiela jasný odkaz
Zdroj: Oktagon MMA
ZAUJÍMAVOSTI OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ivan Buchinger, zverenec Attilu Végha zo SFG gymu, si len v sobotu uchmatol druhý opasok domácej organizácie Oktagon MMA a už si brúsi zuby na ďalší. Na sociálnej sieti odhalil svoje plány do budúcnosti.

Vraví, že je vôbec v najlepšej forme. V sobotňajšom dueli s mladším a poriadne nebezpečným Vojtom Barboríkom na turnaji Oktagon 27, ktorý sa konal na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave, nechal v klietke úplne všetko. Vyplatilo sa.

Po strhujúcich piatich kolách zaslúžene vyhral na body a stal sa kráľom perovej váhy. Je zároveň prvým dvojnásobným šampiónom Oktagonu MMA, keďže predtým už mal na konte opasok ľahkej váhy po výhre nad Paradeiserom. 

buchinger
Zdroj: OKTAGON MMA

V Instagramovom videu poďakoval fanúšikom za podporu, objasnil predzápasovú rivalitu s Barboríkom, no prezradil tiež, čo má v pláne. „Vojto ma trocha nas*al s tými jeho rečami pred zápasom. Vravel, že som pes, ktorý šteká, no nehryzie. Ja nie som pes, ale vlk. Najväčší vlk v šesťdesiatšestke a sedemdesiatke,“ prezradil odvážne Buchinger, mysliac perovú a ľahkú divíziu organizácie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivan "Buki" Buchinger (@ivanbuchinger)

I keď následne povedal, že už nemá v MMA čo dokazovať a má toho za sebou veľa (opasok z XFN, Cage Warriors a M1 Global, bil sa ako jediný Slovák s Conorom McGregorom), predsa len ho ešte zaujíma jeden zápas. „Všetci sa ma pýtate, čo ten zápas s Kozmom v sedemdesiatsedmičke. Áno, mám to v pláne. Určite dostanem tento zápas. Nebude s tým žiaden problém. Neviem, kedy sa to uskutoční, ale budem pripravený.“

Odporúčané
VIDEO: Brutálne k. o. na turnaji Oktagonu. Známy bojovník padol za 36 sekúnd VIDEO: Brutálne k. o. na turnaji Oktagonu. Známy bojovník padol za 36 sekúnd 26. marca 2024, 12:00

Kozma už stihol reagovať na Buchingerove odvážne vyjadrenia a nepochybuje o tom, že skúseného 35-ročného Slováka porazí. „Odkazujem mu, že budem veľmi dobre vyzerať s tromi opaskami. To ešte nikto nedokázal v žiadnej organizácii a možno tak prepíšem históriu,“ odkázal Kozmovi ambiciózny Buchinger. 

Prvý dvojnásobný šampión domácej organizácie Ivan Buchinger.
Prvý dvojnásobný šampión domácej organizácie Ivan Buchinger. Zdroj: Oktagon MMA

Isté je, že ide o skutočne atraktívny zápas, ktorý by zaujímal všetkých fanúšikov MMA a bol by bezpochyby ostro sledovaný aj v zahraničí. Dvojnásobný šampión domácej organizácie však prezradil aj to, že by sa nebránil, keby prišla ponuka bojovať v UFC. Tam už v minulosti dostal šancu zápasiť, no ponuku v tom čase odmietol.

Domov
Zdieľať
Diskusia