Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. septembra 2021, 18:28
Čas čítania 0:41
Richard Bonde

VIDEO: „Osprchuj sa!“ Na Ashtona Kutchera počas komentovania futbalu ľudia kričali pre jeho hygienické návyky

VIDEO: „Osprchuj sa!“ Na Ashtona Kutchera počas komentovania futbalu ľudia kričali pre jeho hygienické návyky
Zdroj: Kevin Winter/Getty Images
OSOBNOSTI FUTBAL SPOJENÉ ŠTÁTY AMERICKÉ
Uložiť Uložené

Nadviazali tak na jeho výpoveď o hygienických návykoch.

Americký herecký pár Mila Kunis a Ashton Kutcher spustil ešte v auguste celosvetovú debatu. Bola predovšetkým o tom, ako často by sme sa mali sprchovať.

Odporúčané
Treba sa sprchovať a umývať každý deň? Mila Kunis s Ashtonom Kutcherom rozpútali debatu, a tak sme pravdu zisťovali u expertov Treba sa sprchovať a umývať každý deň? Mila Kunis s Ashtonom Kutcherom rozpútali debatu, a tak sme pravdu zisťovali u expertov 23. augusta 2021, 12:34

Ich verejné vyjadrenie o tom, ako často sa sprchujú, sa dostalo do celého sveta. „Neumývam sa mydlom každý deň. Umyjem si pazuchy, prsia, otvory a chodidlá,“ prezradila Mila Kunis. Jej priateľ s výhodami ju doplnil: „Ak vidíme, že deti sú špinavé, umyjeme ich. Inak to nemá zmysel.“

43-ročný Ashton sa v sobotu objavil v programe ESPN’s Live College Gameday, kde sa mal vyjadriť k zápasu medzi tímami štátu Iowa. Fanúšikovia na tribúnach však spustili jednotný pokrik: „Take a shower!“ (V preklade „Osprchuj sa!“)

Hygienické návyky celebritného páru sa zrazu stali celosvetovou témou. Herci po celom svete začali dostávať otázky, ako často sa umývajú. Napríklad Dwayne Johnson sa umýva „doslova stále“, podobne je na tom napríklad aj Jason Momoa. O niečo menej vážne hygienu berú ďalšie celebrity vrátane Jaka Gyllenhaala.

Domov
Zdieľať
Diskusia