Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. septembra 2021, 10:08
Čas čítania 0:55
Viktor Kniš

Andrej Kiska: Remišová sa bála o stoličku, Matovič si osvojil Ficovu rétoriku

NEWS ANDREJ KISKA
Uložiť Uložené

Kiska tvrdí, že Matovič sa podobá Ficovi, keď útočí na Máriu Kolíkovú pre jej údajnú kauzu.

Andrej Kiska tvrdí, že zvolanie mimoriadneho snemu strany Za ľudí po koaličnej kríze by vyriešilo problémy a situácia by sa mohla upokojiť bez medializácie. Povedal to v rozhovore pre Nový Čas a dodal, že rozumie, prečo Kolíkovej krídlo nakoniec opustilo poslanecký klub Za ľudí a zamierilo do SaS. 

Exprezident si myslí, že rolu zohrali aj osobné ambície Veroniky Remišovej, ktorá sa bála, že príde o svoj post. „Pani predsedníčka zrejme nabrala dojem, že ak neuspeje ako predsedníčka, príde aj o ministerský post. Nadobudla asi pocit, že je zahnaná do kúta, a rozhodla sa konať tak, ako konala,“ povedal Kiska Novému Času a upozornil aj na to, ako Remišová účelovo zmenila sily v predsedníctve, aby sa snem nemohol konať. 

„Plne rozumiem tomu, čo pani Kolíková a ostatní poslanci urobili. Dostali sa do situácie, kde už asi nebolo iné východisko,“ dodal. 

Domov
Zdieľať
Diskusia