Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. septembra 2021, 7:40
Čas čítania 1:10
Daniel Mikolášik

Matka jedného z najlepších hráčov hry Fortnite podpísala zmluvu s konkurenčným e-športovým tímom

TECH ELEKTRONICKÉ ŠPORTY (E-ŠPORTY)
Uložiť Uložené

58-ročná streamerka začala hrať Fortnite len tento rok, no už stihla osloviť prestížnu e-športovú organizáciu.

Matka známeho profesionálneho hráča Benjyho Benjyfishyho Fisha, ktorý patrí medzi svetovú špičku v hraní videohry Fortnite, sa stala tiež profesionálkou. 58-ročná Britka podpísala zmluvu s konkurenčným e-športovým tímom Galaxy Racer a začína rozbiehať vlastnú kariéru, informuje BBC.

Doposiaľ pôsobila ako manažérka svojho syna. Benjy Fish, ktorý hrá za organizáciu NRG Esports Europe, začal s profesionálnym hraním hry Fortnite pred tromi rokmi. Jeho matka Anne Fishová ju začala hrať vo februári tohto roka, aby jej lepšie rozumela. Za krátky čas si streamovaním získala množstvo fanúšikov, až ju napokon oslovila dubajská organizácia Galaxy Racer.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Anne Fish (@mamabenjyfishy)

„Nikdy v živote by mi ani nenapadlo, že raz budem hrať Fortnite a streamovať alebo že budem môcť podpísať kontrakt s e-športovou organizáciou. Je to niečo úchvatné,“ hovorí Anne. Na Twitchi má aktuálne vyše 430 000 fanúšikov a na Youtube viac ako 165 000 sledovateľov. Odteraz jej bude Galaxy Racer mesačne platiť za to, že bude hrať pod ich menom.

Odporúčané
Fandíš gamingu? Toto sú noví majstri Slovenska v e-športoch Fandíš gamingu? Toto sú noví majstri Slovenska v e-športoch 10. októbra 2023, 17:00

„Zo začiatku som bola veľmi zlá. Celý čas som sa len schovávala pred ostatnými hráčmi a kempila, aby ma nezabili. Postupne som sa však začala zlepšovať. Moje reflexy nie sú také dobré ako u mladých hráčov, takže som skôr strategická,“ prezrádza. 

Benjy tvrdí, že svojej matke dal niekoľko užitočných tipov, ale nechá ju, aby to zvládla sama. Tvrdí, že je šialené, že jeho matka je profi hráčka. Vraj by to o nej nikdy nepovedal.

„Bolo by super, keby som proti nemu raz mohla súťažiť na majstrovstvách sveta, ale medzi Benjym a mnou je taká veľká medzera v zručnosti, že si nemyslím, že by som sa niekedy dokázala dostať na jeho úroveň. Ale minimálne sa o to pokúsim,“ uzatvorila Anne.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa benjy (@benjyfishy)

Domov
Zdieľať
Diskusia