Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2021, 8:35
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Zakladajúca členka Marcinková končí v Za ľudí: Remišová ma naučila nedávať záruky za iných, iba sám za seba

NEWS ZA ĽUDÍ
Uložiť Uložené

Vladimíra Marcinková opustila Za ľudí polhodinu pred tlačovou konferenciou, na ktorej SaS zrejme oznámi rozšírenie poslaneckého klubu o členov Remišovej strany.

Vladimíra Marcinková ohlásila odchod zo strany Za ľudí, ktorú s Andrejom Kiskom zakladala. „Vystupujem zo strany Za ľudí a z jej orgánov. S Andrejom Kiskom a ďalšími troma priateľmi som ju zakladala, vložila do nej svoje politické ideály, mladícke úspory a aj fyzické sily, keď som s dcérkou pod srdcom strávila osem týždňov v dodávke na cestách po Slovensku, aby som druhých presvedčila o svojich snahách,“ napísala na sociálnej sieti. 

Vladimíra Marcinková opustila Za ľudí polhodinu pred tlačovou konferenciou, na ktorej SaS oznámi rozšírenie poslaneckého klubu o členov Remišovej strany.

Práve správanie Veroniky Remišovej počas poslednej koaličnej krízy vyvolalo v niektorých členoch strany dojem, že predsedníčka nezvláda vedenie. Neskôr niekoľkokrát odmietla zvolať snem, na ktorom by si strana zvolila nového lídra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia