Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
8. septembra 2021, 11:09
Čas čítania 1:40
Daniel Mikolášik

Stará mama Davida Dobrika plakala vo dverách. Košičanke daroval šek na 10 000

Stará mama Davida Dobrika plakala vo dverách. Košičanke daroval šek na 10 000
Zdroj: Wikimedia Commons/America's Most Musical Family
NEWS DAVID DOBRIK
Uložiť Uložené

Youtuber sa vrátil na Slovensko po 16 rokoch.

V sobotu 4. septembra bol svetoznámy americký youtuber a vloger David Dobrik na návšteve rodného Slovenska. V Košiciach, kde sa narodil, navštívil svoju babku, blízku rodinu či podniky ako Pivovar Hostinec.

„Jeho návšteva nebola nijak zvláštna. Bolo ich asi pätnásť, z toho len jeden hovoril po slovensky. Od začiatku bol veľmi milý a vymenil si aj zopár slov s naším čašníkom, vtipkovali a mal dobrú náladu,“ povedal pre Refresher manažér hostinca Ján Gregorčík.

„Pili len nealko a objednávali si viac jedál, najväčší úspech mal náš hostinský hotdog s domácimi klobáskami a domácimi hranolkami. Dali si zabaliť jedlo a utekali niečo točiť, neskôr sa poň vrátili a personálu sa odvďačili ‚tipom‘ viac ako 12 percent z celkovej sumy,“ dodal manažér.

Celá návšteva rodnej zeme však bola zahalená rúškom tajomstva, David na svojich sociálnych sieťach nijako nekomunikoval o tom, že sa po 16 rokoch vrátil na Slovensko. Vo svojom najnovšom vlogu však zverejnil zábery z Košíc a z toho, ako prekvapil svoju nič netušiacu rodinu.

Vo videu tak môžeš sledovať, ako David aj so svojou partiou Vlog Squad, v rámci ktorej prišiel aj Jason Nash, Nick Antonyan (Jonah), Toddy Smith či Natalie Mariduena, navštívili Davidovu babku, ktorá vo vlogu na svojho vnuka rozpráva celý čas po maďarsky. Šokovaná pani Erika od Davida dokonca dostala šek na 10 000 dolárov.

Odporúčané
V Bratislave sme stretli Vlog Squad Davida Dobrika. Povedali nám, ako sa im páči Slovensko, reagovali na obvinenia exkolegu V Bratislave sme stretli Vlog Squad Davida Dobrika. Povedali nám, ako sa im páči Slovensko, reagovali na obvinenia exkolegu 16. septembra 2021, 16:37

Vlog zaznamenáva aj slovenskú políciu na hraniciach a Davidovo prekvapenie z toho, že ich nik nekontroloval počas prejazdu cez hranicu, stretávanie sa s jeho slovenskou rodinou a blízkymi či staré videozáznamy malého Davida, keď ešte býval v Košiciach.

Na Slovensko vycestoval až po 16 rokoch. Doposiaľ mu totiž nebolo dovolené cestovať a opustiť územie Spojených štátov, a to vzhľadom na americkú imigračnú politiku – DACA. Vo vlogu však vysvetľuje, že dostal zelenú kartu, a tak môže konečne vycestovať do Európy.

Okrem Slovenska navštívil aj Paríž, Viedeň či ďalšie európske metropoly. Na svojom instagramovom účte navyše oznámil, že vďaka tomu, že môže konečne slobodne cestovať, plánuje v spolupráci so streamovacou službou Discovery+, ktorá patrí pod Discovery Channel, rozbehnúť cestovnú šou. Epizódy by mali vychádzať na mesačnej báze vždy z inej krajiny.

David sa narodil v Košiciach, no keď mal šesť rokov, jeho rodina sa presťahovala do Spojených štátov amerických na predmestie Chicaga. V súčasnosti pôsobí v Los Angeles a je známy tým, že je pomyselným lídrom populárnej skupiny ľudí na platforme Youtube s názvom The Vlog Squad. Dnes je svetovou megastar. Má vyše 18 miliónov sledovateľov na Youtube a 12 miliónov na Instagrame.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa DAVID DOBRIK (@daviddobrik)

Domov
Zdieľať
Diskusia