Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. septembra 2021, 14:31
Čas čítania 1:17
Tímea Krauszová

Admin skupiny, odkiaľ sa šíril hoax o Vinczeho smrti: Moderátor to vraj nafingoval a zariadil ten príspevok sám

NEWS VIKTOR VINCZE
Uložiť Uložené

„Ak má pán Vinco nejaké zvláštne kontakty a vie si zariadiť takéto trápne divadlo a predstierať smrť, nech sa páči,“ napísal admin.

Ľudia šírili hoax, že Viktor Vincze podľahol vakcíne. Príspevok sa najskôr objavil vo facebookovej skupine Pendleri v ohrození SK. Ešte v ten deň naň zareagoval aj priamo moderátor, ktorý sa na tom na Instagrame zasmial.

„Ovečky, pozdravujem vás zo záhrobia. Dnes večer za mňa Televízne noviny vysiela hologram,“ napísal koncom augusta. Admin skupiny mu vracia úder a tvrdí, že moderátor si to celé sám naaranžoval, aby vyrobil kauzu. Upozornili na to v týždenníku Plus 7 dní.

Divadlo, predstieral svoju smrť

V skupine pôvodný príspevok už nie je.

„Šokujúce! Moderátor Viktor Vince mal podľahnúť vakcíne Fajzer. Mám to priamo od známej z nemocnice na bratislavských Kramároch,“ napísal nezmysel plný preklepov člen skupiny Ján Hangurbadzo. „Jedinou príčinou bolo zlyhanie oboch obličiek ako PRIAMY dôsledok očkovania. A asi vás neprekvapí, že pitevná správa zmizla a, samozrejme, že moju známu pod hrozbou vyhadzova prinútili mlčať,“ písalo sa v ňom.

Domov
Zdieľať
Diskusia