Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. septembra 2021, 10:48
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Vladimír Pčolinský sa odviezol z Leopoldova na luxusnom Audi R8. Internety okamžite zareagovali

NEWS VLADIMÍR PČOLINSKÝ
Uložiť Uložené

Krátko po prepustení poskytol médiám desaťminútový rozhovor a potom nastúpil do luxusného športového auta

Vladimíra Pčolinského včera prepustili na slobodu po skoro pol roku vo väzbe. Rozhodla o tom generálna prokuratúra, ktorú vedie nominant Sme rodina Maroš Žilinka. Krátko po prepustení bývalý šéf tajných poskytol médiám 10-minútový rozhovor, v ktorom okrem iného povedal, že má tip, kto mohol mať záujem na jeho umlčaní vo väzbe. Následne sa od novinárov vzdialil, nasadol do luxusného športového auta Audi R8 a odišiel do Bratislavy. 

Auto za približne 160-tisíc eur pravdepodobne patrí jeho právnemu zástupcovi, verejnosť však zaujalo najmä svojou žiarivou oranžovou farbou. 

Pčolinský sa pre špecifický odvoz z väzby okamžite stal terčom vtipov, podali si ho aj satirické stránky. Tie okrem iného odkazujú na paragraf 363, vďaka ktorému mohol Žilinkov úrad rozhodnúť o zrušení všetkých obvinení vznesených Pčolinskému. 

Domov
Zdieľať
Diskusia