Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2021, 15:59
Čas čítania 0:43
Dominik Vetrák

The King’s Man ašpiruje na špionážny film roka. Brutálny trailer sľubuje obrovskú zábavu a skvelé akčné scény

The King’s Man ašpiruje na špionážny film roka. Brutálny trailer sľubuje obrovskú zábavu a skvelé akčné scény
Zdroj: 20th Century Fox
FILMY A SERIÁLY THE KING’S MAN
Uložiť Uložené

Po nekonečných odkladoch si nový Kingsman pozrieme už v decembri. A my ani nevieme, kde začať, keď chceme upozorniť na jeho kvality.

The King’s Man od 21th Century Fox sa mal do kín dostať 13. februára 2020. Štúdio Disney však kúpilo štúdio Fox a následne upravilo kalendár premiér. Pre pandémiu film niekoľkokrát odložili. Nakoniec by sme ho mali vidieť v kinách v decembri 2021. Fakt, že snímka stále nemá pevný a presný dátum, nám však veľké nádeje na tohtoročnú premiéru nedáva.

Novinka od scenáristu a režiséra Matthewa Vaughna (X-Men: First Class, Kingsman) vyzerá vynikajúco, azda ešte lepšie než prvé dva filmy o Kingsmane. The King’s Man je totiž prequelom k skvelej špionážnej sérii s Colinom Firthom a Taronom Egertonom.

Odporúčané
Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? Z bankrotu k miliardám. Ako Marvel padol na dno, predal svoje postavy a stal sa najúspešnejšou značkou na svete? 26. augusta 2021, 12:30

Počiatkom 20. storočia ľudí ohrozovala prvá svetová vojna a svet potreboval svojich ochrancov. Vznikla teda organizácia s názvom Kingsman. V prequeli budeme sledovať jej začiatky a prvé veľké záchranné akcie.

V snímke ťa uvíta mladý Matthew Goode, sympatická Gemma Arterton, Aaron Taylor-Johnson či charizmatický Ralph Fiennes. Tešiť sa ďalej môžeš na hercov ako Stanley Tucci, Daniel Brühl, Rhys Ifans, Djimon Hounsou a svojou prítomnosťou nás poctí aj Charles Dance z Game of Thrones (postava Tywin Lannister) či Rhys Ifans ako jeden zo záporákov, Rasputin.

Domov
Zdieľať
Diskusia