Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. augusta 2021, 13:30
Čas čítania 2:05
Richard Balog

Móda REFRESHER: Hriešne outfity v podaní Karolíny Chomistekovej a Márie Dušičkovej či rapová smotánka v luxusných kúskoch

Móda REFRESHER: Hriešne outfity v podaní Karolíny Chomistekovej a Márie Dušičkovej či rapová smotánka v luxusných kúskoch
Zdroj: Instagram/@nobodylisten, @maria.dusicka
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Domáce hudobné hviezdy aj modelky míňajú za jednotlivé kusy oblečenia a doplnky stovky eur. Inšpiruješ sa ich najnovšími outfitmi?

Známe tváre zo Slovenskej a Českej republiky na sebe nešetria. V priebehu posledných týždňov nás o tom presvedčili hneď niekoľkokrát, keď predviedli outfity vyskladané z kúskov spod rúk renomovaných módnych návrhárov či limitované modely tenisiek. Toto je 12 najzaujímavejších kombinácií v podaní Separa, Yakshu, Paulieho Garanda, Karolíny Chomistekovej alebo Karolíny Kurkovej. Nájdeš v nich inšpiráciu? 

Odporúčané
Obleč sa ako módne influencerky zo Škandinávie v 7 krokoch Obleč sa ako módne influencerky zo Škandinávie v 7 krokoch 18. augusta 2021, 16:30

Rok 2021 zatiaľ patrí po všetkých stránkach Separovi – a plody svojej práce si užíva naplno. Nižšie ho môžeš vidieť v košeli a tričku z dielne značky Vetements a v neónových teniskách Nike Dunk High x AMBUSH®. Množstvo zlatých šperkov a hodinky Rolex sme nevideli. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 𝙎𝙀𝙋𝘼𝙍 (@separ__dms)

Michal Yaksha Novotný po boku Kristíny Ďurišovej v tričku a šiltovke vlastnej značky Love Them a v bunde s monogramom francúzskeho módneho domu Dior. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by YAK.SHA (@yak.sha)

Svetríky so zapínaním na gombíky po dedkovi budú v kurze aj počas najbližších mesiacov a dobre to vie aj jeden z najpovolanejších českých raperov súčasnosti. Nik Tendo a jeho outfit inšpirovaný zlatou érou Kurta Cobaina a skupiny Nirvana. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

Ikona českej rapovej aj grimovej scény Smack v bunde od značky Stone Island a s taškou cez plece z dielní módneho domu Dior. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SMACK ONE (@smack_a51)

Paulie Garand zbytočne nevymýšľa a výsledkom sú obdobne podarené outfity, ktorými sa môžeš inšpirovať aj ty. Čo povieš?

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Paulie Garand (@pauliegarand)

Prvú polovicu dnešného výberu najzaujímavejších outfitov v podaní domácich známych tvárí uzatvára Nobodylisten v tričku od belgického návrhára Rafa Simonsa, ktoré nájdeš aj v ponuke Footshopu. Producent, dídžej a hlava podujatí Addict je z nášho pohľadu najštýlovejšou osobnosťou domáceho hudobného priemyslu. 

Odporúčané
Nájdeš svoj obľúbený model tenisiek od značky Nike v ponuke Footshopu? Nám sa to podarilo Nájdeš svoj obľúbený model tenisiek od značky Nike v ponuke Footshopu? Nám sa to podarilo 20. augusta 2021, 11:35

Majk Spirit má po svojom boku krásnu ženu s vycibreným módnym vkusom. Mária Dušičková vyzerá v hodvábnych šatách od českej značky Anamé úžasne. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Dušička (@maria.dusicka)

Skvelou módnou inšpiráciou je aj profil Karolíny Chomistekovej. Bývalá riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko si nás naposledy získala v ľahkých svetlomodrých šatách s rozparkom od austrálskej značky Atoir. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Chomistekova (@karolinachomistek)

Monika Marešová tentoraz boduje týmto jednoduchým outfitom vo svetlých tónoch, ktorý doplnila o kontrastné slnečné okuliare značky Gucci.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Monika Marešová (@monikamaresova)

Módny minimalizmus vo svojej najčistejšej podobe. Zuzana Nováková Stráská má všetky aktuálne trendy v malíčku a tento outfit je toho jasným dôkazom. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ZUZANA N. STRASKA (@zuzanastraska)

Outfit ako vystrihnutý z magazínu predviedla Bé Ha Nguyenová. Populárna influencerka s viac ako 500 000 sledovateľmi si nás získala ľahkou ružovo-bielou kombináciou. Plný počet bodov dávame aj za čižmy pod kolená a kabelku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Bé Hà Nguyen▪️ Style With Me (@beha_nguyen)

V jednoduchosti je krása a česká modelka Karolína Kurková to veľmi dobre vie. Na záberoch nižšie má oblečené krátke vzorované šaty značky Zimmermann a sandále na vysokom podpätku. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

Domov
Zdieľať
Diskusia