Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
18. augusta 2021, 20:55
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Takto bude vyzerať princezná Diana a princ Charles v 5. sérii The Crown

Takto bude vyzerať princezná Diana a princ Charles v 5. sérii The Crown
Zdroj: Netflix
NEWS THE CROWN
Uložiť Uložené

Nová séria The Crown by mala byť online v roku 2022.

Netflix nám prednedávnom ukázal, ako bude vyzerať kráľovná Alžbeta II. v podaní herečky Imeldy Staunton (poznáš ju ako Dolores Umbridge z Harryho Pottera). V odhaľovaní toho, ako sa historické postavy zmenia po príchode starších hercov (každá séria sa posúva v časovom období, a tak sa každé dve série vyberajú starší herci), pokračuje Netflix ukážkou ďalších dvoch veľmi dôležitých postáv.

Princ Charles a princezná Diana boli v podstate hlavnými postavami obzvlášť 4. série. V tej piatej ich stvárnia Dominic West (The Wire) a Elizabeth Debicki (Tenet). Stále nevieme, či seriál zobrazí smrť princeznej Diany už v 5. sérii, respektíve či jej úmrtie vôbec ukážu alebo ho len spomenú.

Odporúčané
9 zmien v príbehu a scenári, ktoré si vynútili herci 9 zmien v príbehu a scenári, ktoré si vynútili herci 17. augusta 2021, 9:30

Okrem týchto troch hercov uvidíme aj Jonathana Prycea ako princa Philipa, Lesley Manville ako princeznú Margaret či Jonnyho Lee Millera ako premiéra Johna Majora. Samozrejme, vrátia sa aj všetky postavy/historické osobnosti z predošlých sérií.

Očakáva sa, že The Crown sa skončí 6. sériou, aj keď je možné, že sa dej trochu pretiahne, obzvlášť v závislosti od udalostí okolo kráľovskej rodiny v posledných dvoch rokoch. 5. séria The Crown dorazí na Netflix v priebehu roka 2022. 

The Crown | Netflix
Zdroj: Netflix
Crown
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia