Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júla 2021, 14:17
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

Nový Predátor je podľa tvorcov ako The Revenant. Snímka zachytí prvú návštevu Predátora na našej planéte

Nový Predátor je podľa tvorcov ako The Revenant. Snímka zachytí prvú návštevu Predátora na našej planéte
Zdroj: The Walt Disney Company
FILMY A SERIÁLY PREDÁTOR PREY
Uložiť Uložené

Nový Predátor by do kín mohol doraziť už budúci rok.

Producenti nového Predátora John Davis a John Fox prezradili v rozhovore pre Collider mnohé zaujímavosti a detaily o chystanej snímke. Bude mať podtitul Skull a hlavnou postavou bude žena. 

Odporúčané
10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 10 najočakávanejších augustových filmov a seriálov na Netflixe, HBO, Amazone a ďalších streamingových platformách 28. júla 2021, 8:30

Snímka má mať nádych pôvodného filmu s Arnoldom Schwarzeneggerom. Má byť o ľuďoch, ktorí dokážu vnímať Predátora, sledovať ho a prispôsobiť sa podmienkam, aby dokázali prežiť. Skull zachytí Predátorovu úplne prvú návštevu našej planéty. Tvorcovia snímku prirovnali k The Revenant, no neprezradili, čím sa tieto dva filmy podobajú.

Zaujímavé je, že film je už z troch štvrtín natočený, takže premiéry sa dočkáme zrejme niekedy v budúcom roku. Réžie sa ujal Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane). O hercoch nevieme nič, keďže štúdio chce udržať čo najviac informácií v tajnosti. Dôkazom je aj tento starší tweet.

Domov
Zdieľať
Diskusia